Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Перша і головна за значимістю причина війни в Україні.

Местный
+3
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Це звільняє українців від каяття за свої гріхи?

шановний а як на рахунок гріхів росіян? вони шо грішать менше чи реально вірять у Бога? чому ви жодного разу не написали про гріхи рос армії та гріхи влади рф? може ви так чудово володієте мовою а самі то можете і на росію працювати? таке ж можливо?

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+216
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
А мені Господь вказує на те, що він "володар".. і поки що напрочуд вільний.. Навіть гарно ще й панує так.. в деяких. 1) "..за волею володаря (князя), що панує в повітрі, духа, що нині діє в синах непокори". (Єф.2:2) **Він навіть зветься "богом цього віку" .. 2) "..для невіруючих, яким бог цього віку засліпив розум, щоб не засяяло над ними світло Доброї Звістки про славу Христа". (2Кор.4:4)

То чому ви сором'язливо взяли слова "володар" і "богом цього віку" в лапки?

Цитата Asher
Вивчайте уважно матчастину..)))

Але ж ваша лексика видає вас, і вказує на те - хто ви є насправді.

Bible Preacher Ministries
Старожил
+216
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Бог запитав в Адама тому шо Адам був голова родини а також тому шо Адаму була надана влада на землі.

Ви дуже вірно відповіли - Адам був відповідальною особою, і не зважаючи на те, що Єва згрішила першою, відповідальність була на Адамі.

-

То хто в Україні зараз відповідальна особа за гріхи українців?

Старожил
+216
|12 Фев 2026
0 Цитировать
може ви так чудово володієте мовою а самі то можете і на росію працювати? таке ж можливо?

7 Есть ли такой человек, как Иов, который пьет глумление, как воду,
8 вступает в сообщество с делающими беззаконие и ходит с людьми нечестивыми? (Иов.34:7,8)

шановний а як на рахунок гріхів росіян?

Я  не живу в росії і за гріхи росіян не відповідаю, але якщо Бог дає мені слово до росіян, то в цьому випадку я публікую і його.

Ті хто давно на форумі і пам'ятають ще блоги, не дадуть мені писати неправду, - я писав багато і до росіян.

Старожил
+1714
|13 Фев 2026
0 Цитировать
написано шо хто думає шо усе знає той насправді нічого не знає так як має бути. таке є.

Так.. написано таке.. Зрозуміло, якщо б ми все знали то і Бог тоді не потрібний. Але все ж таки ще написано.. що Святий Дух відкриває Його дітям глибини Божі. Що.. може Біблія суперечить сама собі?

треба вірити в Бога в Сина Божого і жити по правді біблейській

Аби це.. зрозуміли зеле-ермаки з міндичами.. тоді б і ті, що нижче сходинками владної драбини, теж би це зрозуміли. А так.. маємо те, що маємо..

Цитата Людина Божа
учіте матчасть. це число москальська фраза

Вибач.. стара звичка. Частково ще проскакує. Буду писати - "вивчайте Писання". Ок? 

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+1714
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
чому ви сором'язливо взяли слова "володар" і "богом цього віку" в лапки?

Тому, що для дітей Божих.. ця духовна особистість не володар і не князь.

Що.. може ти цього не знав?

Цитата Preacher
ваша лексика видає вас, і вказує на те - хто ви є насправді.

І що ж вона вам видає..? Що ж я таке приховую.. що тільки вам це відкрилося? Дуже цікаво..

З повагою.

Старожил
+216
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Тому, що для дітей Божих.. ця духовна особистість не володар і не князь. Що.. може ти цього не знав?

То ви доводите що він князь, то доводите що не князь, - ви вже якось прийміть рішення.

Цитата Asher
що тільки вам це відкрилося?

Чому тільки мені, всі це давно побачили.

-

Давайте повернемось до топової теми.

Цитата Preacher
То хто в Україні зараз відповідальна особа за гріхи українців?

Або особи? Кого поставив Бог відповідальними особами в Україні?

Хто відповідає перед Богом, за духовний стан в Україні?

-

Є хоч хтось, хто молився за ті питання, що підняті в топовому пості?

Старожил
+1714
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
То ви доводите що він князь, то доводите що не князь, - ви вже якось определіться.

Бачу ти не уважно читаєш мої відповіді. Давай ще раз це повториш..

Цитата Asher
"..за волею володаря (князя), що панує в повітрі, духа, що нині діє в синах непокори". (Єф.2:2)  2) "..для невіруючих, яким бог цього віку засліпив розум, щоб не засяяло над ними світло Доброї Звістки про славу Христа". (2Кор.4:4) П.С. Панове.. вам не соромно? Вивчайте уважно матчастину Писання..)))

Так зрозуміло?

Цитата Preacher
всі це давно побачили

Хм-м.. Знаєш друже.. скілька я вже чув подібне - "все знають".. "всі кажуть".. "всі бачать".. ну і таке інше. Але все це чисто - ознака пліткарів. Вибач.. але це дісно так.

Цитата Preacher
Хто відповідає перед Богом, за духовний стан в Україні?

Розумію.. що по-твоєму - пастора, єпіскопи, та інші їм подібні.))

З повагою.

Старожил
+216
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
"..за волею володаря (князя), що панує в повітрі, духа, що нині діє в синах непокори". (Єф.2:2) 2) "..для невіруючих, яким бог цього віку засліпив розум, щоб не засяяло над ними світло Доброї Звістки про славу Христа". (2Кор.4:4) П.С. Панове.. вам не соромно? Вивчайте уважно матчастину Писання..)))
Цитата Asher
Так зрозуміло?

- Взагалі не зрозуміло ніц.

Цитата Asher
Але все це чисто - ознака пліткарів. Вибач.. але це дісно так.

Окрім випадків коли це дійсно так і є. По цій самій причині, багато хто з цього форуму пішов.

Цитата Asher
Розумію.. що по-твоєму - пастора, єпіскопи, та інші їм подібні.))

Дуже загально, а нам треба зрозуміти - хто дійсно є відповідальними особами перед Богом в Україні?

Старожил
+216
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
пастора, єпіскопи, та інші їм подібні.

Є хтось, хто із людей стоїть над пасторами?

- Є.

Є хтось, хто із людей стоїть над єпископами?

- У більшості випадків - є.

То хто ці люди?

Старожил
+1714
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Взагалі не зрозуміло ніц.

Понятно..

Ладно проїхали.. може пізніше колись зрозумієш.

Цитата Preacher
Окрім випадків коли це дійсно так і є.

Ну,  це ти мабуть про групи троллів, стьобників, скаржників і т.д. Сам колись не раз пострадав від таких. На сьогодні думаю, нам немає над чим сперечатися.. до стьобів і жалоб модератору.

Думаю так.. - Якщо ти дісно чогось не знаєш, не розумієш ..- будь ласка погодся з цим. А інакше діалога не буде..

Ось я наприклад.. не розумію про кого ти завів цю тему.. не розумію навіть по простій логіці. Може я дійсно чогось не знаю з того, що знаєш ти.. Тоді поясни будь ласка.. Але не відповідай запитаннями.. або таємничими натяками..))

Цитата Preacher
Дуже загально, а нам треба зрозуміти - хто дійсно є відповідальними особами перед Богом в Україні?

ось и поясни.. якщо зрозумів.

Цитата Preacher
То хто ці люди?

Я не знаю..  А ти поясни.. це ж твоя тема.

З повагою.

Старожил
+216
|13 Фев 2026
0 Цитировать

Це відповідальні особи за духовний стан в Україні.

Це голови найбільших християнських конфесій України:

-

Митрополи́т Епіфа́ній

Митрополит Онуфрій

Святослав Шевчук

Михайло Паночко

Анатолій Гаврилюк

Леонід Падун

Валерій Антонюк

Роман Проданюк

В'ячеслав Горпинчук

Джастін Велбі

Касянчук Олександр

-

Старожил
+216
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Є хоч хтось, хто молився та брав піст за ті питання, що підняті в топовому посту?
Старожил
+1714
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Це відповідальні особи за духовний стан в Україні. Це голови найбільших християнських конфесій України: - Митрополи́т Епіфа́ній Митрополит Онуфрій Святослав Шевчук Михайло Паночко Анатолій Гаврилюк Леонід Падун Валерій Антонюк Роман Проданюк В'ячеслав Горпинчук Джастін Велбі Касянчук Олександр

Ого-о..! І що.. вони - лжехристи, окультисти, блудники, злодії, гомосексуалісти, педофіли..? Чи ще шось, гірше..? Паночко наприклад, вже декілька років як не голова.. Що з ними не так?

Старожил
+216
|14 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Ого-о..! І що.. вони - лжехристи, окультисти, блудники, злодії, гомосексуалісти, педофіли..? Чи ще шось, гірше..? Паночко наприклад, вже декілька років як не голова.. Що з ними не так?
Цитата us-lily
Тобі не лише я писала що ти трохи неадекватний.
Цитата Preacher
всі це давно побачили.

За 12 років війни більше 4 мільйонів загиблих, - хто може блазнювати на темі яка може зупинити цю війну?

Старожил
+1714
|14 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
За 12 років війни більше 4 мільйонів загиблих, - хто може блазнювати на темі яка може зупинити цю війну?

Ти хоч раз друже.. дивився на себе в "дзеркалі" Божого Слова? Явно що ні.. Я поставив тобі (і вже не вперше подібне) нормальне запитання. Але ти знову, з свого супердуховного "піднебесся", ввімкнув свій гордовитий стьоб.. та і ще й звинувачуєш мене в якомусь блюзнірстві.

Вибач.. але з якою метою ти закинув мені цитату us-lily, з нашої суперечки про її обранця - рудого нарциса? Захотів потролити мене.. так? Адже ця видрана тобою цитата us-lily з нашого діалогу, де вона агресивно не погоджується з моєю думкою.. що при виборі кандидата в президенти, християни Америки були гарантовано зведені духом брехні і спокуси.. і що вже те що він у них відкритий нарцис, ясно вказує на його демонічне поневолення. Тому скажу тобі  відверто і чесно..  Ця, тобою вирвана з контексту нашого з us-lily діалога цитата.. та і ще підмазана твоєю особистою.. виглядає - чисто як калька методології пропагандистів з боліт. І це явно не від Духа Господнього..

Тому виходячи з цього всього, у мене випливає дуже серйозне до тебе запитання.. З якої ти друже деномінації, з якої ти церкви. хто твій духовний наставник (пастор, єпіскоп)..? Чекаю чесної і відвертої відповіді. Якщо соромишися тут відкрито, то я чекаю в особистих.. Тайну сповіді - гарантую.

З повагою.

Старожил
+216
|14 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
дивився на себе в "дзеркалі" Божого Слова? Явно що ні..
Цитата Asher
Але ти знову, з свого супердуховного "піднебесся", ввімкнув свій гордовитий стьоб..
Цитата Asher
Захотів потролити мене.. так?
Цитата Asher
Адже ця видрана тобою цитата
Цитата Asher
та і ще підмазана твоєю особистою..

Без коментарів.

-

Адам з Євою не покаялись перед Богом за свій гріх, і від Адама до Христа всі діти народжувались неспасенними.

- Всеж таки маю надію на покаяння України...

Старожил
+1714
|14 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Тому виходячи з цього всього, у мене випливає дуже серйозне до тебе запитання.. З якої ти друже деномінації, з якої ти церкви. хто твій духовний наставник (пастор, єпископ)..? Чекаю чесної і відвертої відповіді. Якщо соромишися тут відкрито, то я чекаю в особистих.. Тайну сповіді - гарантую. З повагою.
Цитата Preacher
Без коментарів.

...?! 

Местный
+3
|14 Фев 2026
0 Цитировать

Покаяння це ще не все. Після покаяння йде прощення і примирення. Є деякі люди які каються але якийсь гріх потім все одно у них трапляється. Ще окрім покаяння треба не втратити спасіння. Кожному віруючому періодично потрібне покаяння а невіруючим треба пізнання Бога яке йде після покаяння. Залишитися з Богом це завдання тому шо треба не тільки знати Бога але й бути вірним Йому

Местный
+3
|16 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Це відповідальні особи за духовний стан в Україні. Це голови найбільших християнських конфесій України:

то тільки частина глав Церков ще є інші. а як на рахунок інших установ таких як лікарні школи і вузи як на рахунок міністерст - освіти, медицини, економіки та інших. є влада Церковнаа є влада державна таіншівлади (судова, виконавча, законодавча). усім треба ясний розум і Слово Боже

Местный
+3
|24 Фев 2026
1 Цитировать

перша і основна причина війни це агресивна політика сусідньої країни

Местный
+3
|26 Фев 2026
0 Цитировать

головна причина війни це політика. другорядні причини війни - людські гріхи. дай Боже миру Україні

Старожил
+1714
|27 Фев 2026
0 Цитировать
перша і основна причина війни це агресивна політика сусідньої країни

І здоровому розуму не зрозуміти, що ж це за політика така нелюдська.. Але якщо це дійсно генетична політика, племені стародавніх андрофагів(людожерів) із Залісся, яких описує Геродот.. то тоді нічого тут дивуватися. В їх людожерському геномі, намертво прописана люта супернацистська перевага.. і нелюдська ненависть до любого хто не з їх племені. Плюс це все, ще і "підправлено" окультною практикою влади і МП..

головна причина війни це політика. другорядні причини війни - людські гріхи.

Політика, це матеріальне, видиме в нашому світі.. Але перше це невидиме, духовне.. Спочатку дії відбуваються в невидимому, духовному світі.. а потім вже видимий процес - в нашому матеріальному світі. І ніяк не інакше.

дай Боже миру Україні

Амінь!

З повагою.

Местный
+3
|20 Мар 2026
0 Цитировать

Головна і основна причина війни - атеїзм і злоба тобто агресія сусідньої країни , а агресія і злоба зьявилася від гордості, від невір'я і від інших гріхів людей при владі . Також це зло під назвою війна прийшло від диявола який Нажаль ще існує і потрохи діє в грішних людях. Ісус Христос переміг усе зло Включаючи смерть і гріхи , Він переміг на хресті і силою воскресіння. Бог знає як допомагати і благословляти. Йому слава і хвала вовіки і навіки.

1 2

Перша і головна за значимістю причина війни в Україні.

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы