Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Перша і головна за значимістю причина війни в Україні.

Местный
+3
|5 час. назад
0 Цитировать
Цитата Preacher
Це звільняє українців від каяття за свої гріхи?

шановний а як на рахунок гріхів росіян? вони шо грішать менше чи реально вірять у Бога? чому ви жодного разу не написали про гріхи рос армії та гріхи влади рф? може ви так чудово володієте мовою а самі то можете і на росію працювати? таке ж можливо?

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+216
|4 час. назад
0 Цитировать
Цитата Asher
А мені Господь вказує на те, що він "володар".. і поки що напрочуд вільний.. Навіть гарно ще й панує так.. в деяких. 1) "..за волею володаря (князя), що панує в повітрі, духа, що нині діє в синах непокори". (Єф.2:2) **Він навіть зветься "богом цього віку" .. 2) "..для невіруючих, яким бог цього віку засліпив розум, щоб не засяяло над ними світло Доброї Звістки про славу Христа". (2Кор.4:4)

То чому ви сором'язливо взяли слова "володар" і "богом цього віку" в лапки?

Цитата Asher
Вивчайте уважно матчастину..)))

Але ж ваша лексика видає вас, і вказує на те - хто ви є насправді.

Bible Preacher Ministries
Старожил
+216
|4 час. назад
0 Цитировать
Бог запитав в Адама тому шо Адам був голова родини а також тому шо Адаму була надана влада на землі.

Ви дуже вірно відповіли - Адам був відповідальною особою, і не зважаючи на те, що Єва згрішила першою, відповідальність була на Адамі.

-

То хто в Україні зараз відповідальна особа за гріхи українців?

Старожил
+216
|4 час. назад
0 Цитировать
може ви так чудово володієте мовою а самі то можете і на росію працювати? таке ж можливо?

7 Есть ли такой человек, как Иов, который пьет глумление, как воду,
8 вступает в сообщество с делающими беззаконие и ходит с людьми нечестивыми? (Иов.34:7,8)

шановний а як на рахунок гріхів росіян?

Я  не живу в росії і за гріхи росіян не відповідаю, але якщо Бог дає мені слово до росіян, то в цьому випадку я публікую і його.

Ті хто давно на форумі і пам'ятають ще блоги, не дадуть мені писати неправду, - я писав багато і до росіян.

1 2

Перша і головна за значимістю причина війни в Україні.

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы