Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Перша і головна за значимістю причина війни в Україні.

Старожил
+216
|9 Ноя 2025
0 Цитировать

36 Коли вони згрішать Тобі, бо немає людини, щоб вона не згрішила, і Ти розгніваєшся на них, і даси їх ворогові, а їхні поневільники візьмуть їх до неволі до краю далекого чи близького,
37 і коли вони прийдуть до розуму в краю, куди взяті до неволі, і навернуться, і будуть благати Тебе в краю своєї неволі, говорячи: Ми згрішили, скривили дорогу свою, і були ми несправедливі,
38 і коли вони навернуться до Тебе всім своїм серцем і всією душею своєю в краю своєї неволі, куди їх поневолили, і помоляться в напрямі до свого Краю, що Ти дав їхнім батькам, і в напрямі міста, яке Ти вибрав, та храму, що я збудував для Ймення Твого,
39 то Ти почуєш із небес, із постійного місця пробування Свого, їхню молитву та їхні благання, і вчиниш їм суд, і простиш Своєму народові, що вони згрішили Тобі!
(2Хр.6:36-39)

Послідовність така:

1. Гріх.

2. Війна з ворогами.

3. Усвідомлення та навернення.

4. Каяття та молитви.

5. Божа відповідь - суд та прощення.

-

А що буде, якщо не було усвідомлення, навернення та каяття?

Те і буде - роки йдуть, молитви возносяться, а проблема залишається.

-

То яким чином нам усвідомити в яких гріхах християнам України треба покаятись перед Богом, - в чому головна причина того, що Бог дозволив війні прийти в нашу Рідну Неньку?

-

Я лише натякну, що головною причиною війни це є два гріхи в яких українці згрішили, - це ВІДСТУП та БУНТ.

Не питайте в людей що це за відступ та бунт, бо немає гарантії що це не саме та людина, яка ці відступ та бунт вчиняла. І нема ніякою гарантії, що і цього разу ця людина, не захоче прикрити свої гріхи неправідою.

-

Візміть піст, хоча б на добу, та щиро в молитві спитайте у Господа - яка головна причина цієї війни, і що це за відступ та бунт? І якщо в вашому серці є щире бажання усвідомити гріхи, покаятись в них, та навернутись від них, то Бог обов'язково вам відповість.

Bible Preacher Ministries
Старожил
+216
|11 Ноя 2025
0 Цитировать

Щоб краще зрозуміти що відбувається в Україні, давайте абстрагуємся від того, що цей умовний набір чотирьох гріхів є причинами війни. Просто будимо умовно сприймати їх як чотири гріхи.

-

То ці гріхи є в наявності, чи ні? Окрім першого вони всі три в наявності, а для тих хто брав піст і молився за перший гріх, він в наявності також.

-

Тобто гріхи не видумані, а реальні. То чи потрібне каяття перед Богом за всі ті чотири гріхи? Будь який справжній християнин скаже що каяття за ці гріхи безумовно потрібне. І тепер, всі намагання заперечити необхідність каяття в ціх гріхах, виглядають як супротив волі Божій.

-

Єдине питання яке постає - хто повинен здійснити це каяття? А поки ми будемо розмірковувати над цим питанням, бійці на фронті продовжуватимуть гинути. Краще за все, почати каятись прямо зараз, після того як прочли, і навіть якщо ви не вчиняли; але можливо були дотичні, або хтось з рідних чи знайомих, або просто покайтесь за народ України. А такж моліться щоб ці гріхи були убрані з української землі.

Старожил
+216
|14 Ноя 2025
0 Цитировать

Щоб зрозуміти важливість каяття, давайте подивимость на послання Церквам Христовим в Об'явленні Апостола Івана.

5 Отож, пам'ятай, звідки ти впав, і покайся, і вчинки давніші роби. Коли ж ні, то до тебе прийду незабаром, і зрушу твого свічника з його місця, якщо не покаєшся.
(Об.2:5)

16 Тож покайся! Коли ж ні, то до тебе прийду незабаром, і воюватиму з ними мечем Своїх уст.
(Об.2:16)

21 І Я дав був їй часу, щоб покаялася, та вона не схотіла покаятися в розпусті своїй.
(Об.2:21)

22 Ось Я кину її на ложе, а тих, що чинять із нею розпусту, у велику біду, коли тільки в учинках своїх не покаються,
(Об.2:22)

3 Отож, пам'ятай, як ти взяв і почув, і бережи, і покайся. А коли ти не чуйний, то на тебе прийду, немов злодій, і ти знати не будеш, якої години на тебе прийду.
(Об.3:3)

19 Кого Я люблю, тому докоряю й караю того. Будь же ревний і покайся!
(Об.3:19)

Отож всі ті люди, яки в церквах зараз стверджують що вже останні часи, і ми живемо в часи Об'явлень; але чомусь також стверджують що каяття церквам в Україні не потрібно, - чи Божу волю чинять?

-

Каяття йде попереду прощення та вирішення проблеми, - а яка зараз головна проблема в Україні? То щоб Бог відповів на молитви і прибрав війну з України, спочатку повинне прийти каяття.

Старожил
+1713
|14 Ноя 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
щоб Бог відповів на молитви і прибрав війну з України, спочатку повинне прийти каяття.

По твоїм стверженням і закликам на форумі.. мені стало зрозумілим те, що коли кінь вирвався з оглоблів і понісся куди очі бачать.. то віз тепер повинен сам тебе мчати туди, куди тільки тобі заманеться.

Дякую за позитивчик.. )))

Гарного дня.. з повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+216
|14 Ноя 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
По твоїм стверженням і закликам на форумі.. мені стало зрозумілим те, що коли кінь вирвався з оглоблів і понісся куди очі бачать.. то віз тепер повинен сам тебе мчати туди, куди тільки тобі заманеться.

Без коментарів.

Старожил
+1713
|15 Ноя 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Без коментарів.

Ну ось знову..)) Ти друже або не зрозумів мою очевидну притчу.. або ж зрозумів, але не знайшов розумні і дієві аргументи, щоб виправдати свої невірні погляди і стверження. Думаю так..

П.С. Якщо не зрозумів - питай, не соромся.. я легко поясню без всякого осуду.

З повагою.

Старожил
+216
|15 Ноя 2025
0 Цитировать

Тим часом в Україні дещо выдбулось, кілька десятків Церков покаялись перед Богом, за вчинені на цій землі гріхи. А зараз віруючі тих Церков свідчать своїм знайомим з інших церков і інших конфесій, про ті зміни які відбуваються в їхніх Церквах, та у їхньому житті піля каяття. Тому маю впевненість в тому, що до каяття приєднаються ще багато церков, та і з інших конфесій, Церкви теж в стороні стояти не будуть. Тому моя місія тут, на данний момент вичерпана, і всім хто приймав в цьому посильну участь - бажаю Божих благословінь.

Старожил
+1713
|15 Ноя 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
в Україні дещо выдбулось, кілька десятків Церков покаялись перед Богом, за вчинені на цій землі гріхи

Правьславні..?

Старожил
+1713
|16 Ноя 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
моя місія тут, на данний момент вичерпана

Ну ось так.. як завжди..)) Намутив тут сакральної абракадабри під камуфляжем духовності.. а коли б повинна початися серйозна розмова - шмиг в кущі.. і поминай як звали.))

Хто там покаявся у тебе Preacher..? Головне покаяння влади.. а не якихось там декілька десятків правьславних ортодоксів.. чи ще когось. Завжди зміни в країні на краще.. відбувалися після покаяння влади.. також і Біблія про це вчить. Це також підтвержують історичні факти США, П.Кореї і країн латинської Америки. І навпаки - морально-політичне падіння і війни, приходили в країну після відкидання владою Бога і Його Заповідей.. Тому проблема в Україні в тому, що або церква не змогла донести Благу Звістку в вищі кулуари.. або ж вища влада в Україні дуже глибоко загрузла в безбожжі, поганстві, сатанізмі. І друга причина, на мою особисту думку, мабуть і є основною.. Ось тобі коротка відповідь на всі твої мутні сакрально-причинні заклики, у всіх твоїх 5-гілках.. - Крапка.

П.С. Ідол перуна в столиці.. також не міг з'явитися без схвалення владою.. тобіш - ОП і КМДА. Це хоть зрозуміло..?

З повагою.

Старожил
+206
|22 Ноя 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
П.С. Ідол перуна в столиці.. також не міг з'явитися без схвалення владою.. тобіш - ОП і КМДА. Це хоть зрозуміло..?

Здравствуйте.

Не так давно легализовали деятельность оккультистов в Украине. Лето 2025го. Ворожеи, колдуны, целители и прочие.

Спасибо, что поделились Вашим мнением. Этот вопрос очень важен.

А оккультизм в Украине, это одна из причин войны, на мой взгляд.

Ценю любовь и верность. Учусь жить в свободе и принципах чести.
Старожил
+1713
|23 Ноя 2025
0 Цитировать
Цитата doch
Здравствуйте. Не так давно легализовали деятельность оккультистов в Украине. Лето 2025го. Ворожеи, колдуны, целители и прочие.

Привіт! А можно будь ласка посилання на цю інформацію? Тому що я особисто про це не чув.

Як мені відомо, в Україні заборонено створення та діяльність різних тоталітарних релігійних сект.. - Проект... від 07.06.2010 № 6493.

Правда тільки в законі чітко не вказано - хто ці секти і як їх розпізнати. Написано лише це - Тоталітарна релігійна секта - релігійна організація, діяльність якої спрямована на порушення прав і свобод громадян шляхом використання заходів небезпечного психологічного впливу; .. і все.

Цитата doch
оккультизм в Украине, это одна из причин войны, на мой взгляд.

Думаю окультизм не головна проблема, хоча і дуже важлива.. основна це - демонічно-ненаситна корупція. Думаю так.

З повагою.

Старожил
+616
|23 Ноя 2025
1 Цитировать
Цитата doch
Не так давно легализовали деятельность оккультистов в Украине. Лето 2025го. Ворожеи, колдуны, целители и прочие.

Легалізація — це процес, який робить щось законним або надає юридичну силу.  У Вас є інформація про якийсь законодавчий акт з цього питання? Я не знайшла. Повідомте, будь ласка, реквізити документа про легалізацію діяльності окультистів в Україні.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1713
|25 Ноя 2025
1 Цитировать
Цитата Д и я
Легалізація — це процес, який робить щось законним або надає юридичну силу.  У Вас є інформація про якийсь законодавчий акт з цього питання?

Моє запитання - ідентичне doch..

Старожил
+216
|31 Янв 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
Вас є інформація про якийсь законодавчий акт з цього питання?

Зазвичай ці екзотичні професії просто вносять в реєстр існуючих професій, або викреслюють. Залежить від того як інтенсивно християни за це моляться, і наскільки в праведності пребувають.

Бо окрім справжньої Живої Церкви Христової, джерела християнської моралі в державі не існує, - тобто яка церква, така і держава.

-

Як там з каяттям добродії?

Старожил
+216
|31 Янв 2026
0 Цитировать

6 нехай же буде ухо Твоє чутке, а очі Твої відкриті, щоб прислухуватися до молитви раба Твого, якою я молюся сьогодні перед Твоїм лицем день та ніч за Ізраїлевих синів, Твоїх рабів, і сповідаюся в гріхах Ізраїлевих синів, якими грішили ми проти Тебе, і я і дім батька мого грішили!
7 Ми сильно провинилися перед Тобою, і не дотримували заповідей, і уставів, і прав, які наказав Ти Мойсеєві, рабові Своєму.
8 Пам'ятай же те слово, що Ти наказав був Мойсеєві, Своєму рабові, говорячи: як ви спроневіритеся, Я розпорошу вас поміж народами!
9 Та коли навернетеся до Мене, і будете дотримувати заповіді Мої й виконувати їх, то якщо будуть ваші вигнанці на краю небес, то й звідти позбираю їх, і приведу до того місця, яке Я вибрав, щоб там перебувало Ім'я Моє!
10 А вони раби Твої та народ Твій, якого Ти викупив Своєю великою силою та міцною Своєю рукою.
11 Молю Тебе, Господи, нехай же буде ухо Твоє чутке до молитви Твойого раба та до молитви Твоїх рабів, що прагнуть боятися Ймення Твого! І дай же сьогодні успіху Своєму рабові, і дай знайти милосердя перед оцим мужем! А я був чашником царевим.
(Неем.1:6-11)

Після 70 років вигнання Неемія приносить каяття за свій нарід перед Богом. А що було би, якби не усвідомили гріхи свої і каяття не вчинили? Скількі років українцям потрібно для усвідомлення, бо 12 років війни вже минули.

Старожил
+1713
|2 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Зазвичай ці екзотичні професії просто вносять в реєстр існуючих професій,

Особисто я чув, що там щось зв'язано з нечіткими кведами..

Местный
+3
|5 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Ми сильно провинилися перед Тобою, і не дотримували заповідей, і уставів, і прав, які наказав Ти Мойсеєві, рабові Своєму. 8 Пам'ятай же те слово, що Ти наказав був Мойсеєві, Своєму рабові,

грішать усі люди крім Ісуса Христа. просто одні осознанно грішать а інші випадково а є гріхи до смерті а є гріхи не до смерті. крім Бога нашого Ісуса Христа усі люди грішні і ви і я і усі інші

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Местный
+3
|7 Фев 2026
0 Цитировать

Уж Якшо я он-лайн то скажу як є : основна причина війни та шо Україна захотіла поглиблювати звьязки з Європою та США а це дуже не сподобалось нашому північному сусіду і їх вимогливому капітану-президенту який скоріш за все не признає ніяку церкву крім його православної російської. Росіяни тобто раби кремлівського режиму користуються надбаннями західного світу але не люблять його тому шо хотять його завоювати або захопити його (захід)

Старожил
+216
|10 Фев 2026
0 Цитировать
усі люди грішні

9 І закликав Господь Бог до Адама, і до нього сказав: Де ти?
10 А той відповів: Почув я Твій голос у раю і злякався, бо нагий я, і сховався.
11 І промовив Господь: Хто сказав тобі, що ти нагий? Чи ти не їв з того дерева, що Я звелів був тобі, щоб ти з нього не їв?
12 А Адам відказав: Жінка, що дав Ти її, щоб зо мною була, вона подала мені з того дерева, і я їв.
13 Тоді Господь Бог промовив до жінки: Що це ти наробила? А жінка сказала: Змій спокусив мене, і я їла. (Бут.3:9-13)

Як вважаєте, - якщо першою їла Єва, то чого Бог спитав про гріх спочатку у Адама?

Местный
+3
|11 Фев 2026
0 Цитировать

Ваші слова тобто слова з Біблії про Адама і Єву мають сенс оскільки гріха треба сторонитися і уникати. Зараз тяжка війна і росіяни грішать проти нас. Вірогідно хтось і в Україні грішить словом і ділом однако ворог грішить більше тому шо в Росії людей більше ніж в Україні і палять тютюн вони частіше і пьють пиво і водку більше ніж українці і блудом і вбивствами в раші займаються більше ніж українці . Ви причер хочете біблейськими словами умовити українців змиритися з тим шо є та змиритися під рашу( рос. федерацію). Можливо в цьому є якась ідея однак рос сія це країна яка керується чекістами і атеїстами . А як нам українцям змиритися під одне ярмо з невірними?

Местный
+3
|11 Фев 2026
0 Цитировать

У воєн більш за все причини або політичні або фінансові а іноді і політичні і фінансові. Також можуть бути ідеологічні і інші причини

Старожил
+216
|11 Фев 2026
0 Цитировать
Зараз тяжка війна і росіяни грішать проти нас.

Це звільняє українців від каяття за свої гріхи?

Вірогідно хтось і в Україні грішить словом і ділом однако ворог грішить більше тому шо в Росії людей більше ніж в Україні і палять тютюн вони частіше і пьють пиво і водку більше ніж українці і блудом і вбивствами в раші займаються більше ніж українці .

Вавилоняни та асирійці були набагато більшими ідолопоклонниками ніж ізраільтяни, то це напевно звільняло ізраільтян від каяття за свої гріхи? Бог коли небуть карав за ріхи Ізраіль, руками народів більш праведними ніж сам Ізраіль?

Ви причер хочете біблейськими словами умовити українців змиритися з тим шо є та змиритися під рашу( рос. федерацію).

І де це ви таке начитали? То може ваші мізки таке продукують?

Старожил
+216
|11 Фев 2026
0 Цитировать

Повторюю своє питання:

Цитата Preacher
Як вважаєте, - якщо першою заборонений плід їла Єва, то чому Бог спитав про гріх спочатку у Адама?
Старожил
+1713
|12 Фев 2026
0 Цитировать
У воєн більш за все причини або політичні або фінансові а іноді і політичні і фінансові.

Вибач.. але схоже ти мало знаймий з духовним світом і не розумієш його духовні закони.

Поясню тобі (і мабуть Preacher теж) коротко так: - Духовний світ - світ причин.. Матеріальний (наш) світ - мир наслідків.

І не секрет, що війна почалася ще з Едему, яка і продовжуеться до сьогодні. Сьогодні князь цього матеріального світу, вже майже не приховує свої плани.. і на очах всього світу, відкрито являє свої активні дії для введення в світ антихриста. Тому цей світ швидко ділиться на дві антихристиянські частини.. де активну роль в поділі відіграють - рудий і бункерний носії демонів. Ці два демонозалежні особистості, як дві сторони однієї монети.. хоча і здаються різними. але якщо придивитися уважно.. то ціль у них одна і та ж сама.

Сьогоденні факти, для тверезого роздумування:

1. Рудий нарцис - будує храм поклоніння власному-Я.. бункерний в москві - екуменічний.. (вже затверженний проект і план будівництва). Але обоє бажають об'єднати ..зробити підконтрольними "друзями".. всі світові релігії (нації).

2. Маск і інші світові магнати.. активно протягують ідею "нового спасителя" для порятунку цивилізації, яким по словам Маска до 30-го року повинен стати ШІ.. (перечитайте уважно книгу Об'явлення).

П.С. Тому моя особиста думка така.. Нам потрібно не шукати "колод" в інших.. (загальне покаяння в Україні, точно не прийде без волі Божої).. а почати смиренно дивитися "в дзеркало" на самих себе, молитися та уважно слухати голос Св'ятого Духа.. щоб побачити і ясно зрозуміти те - яку роль в цому останньому часі цього світу, Господь Христос зазделегідь визначив для нашої України.

З повагою.

Старожил
+216
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Сьогодні князь цього матеріального світу

Згідно Божого Слова, диявол ніякий вже не князь, - а засуджений злочинець, і покарання йому ніхто не відміняв.

11 а про суд, що засуджений князь цього світу. (Iван.16:11)

Старожил
+216
|12 Фев 2026
0 Цитировать

Цитата Preacher
Як вважаєте, - якщо першою заборонений плід їла Єва, то чому Бог спитав про гріх спочатку у Адама?

Хтось таки дасть відповідь?

Старожил
+1713
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Згідно Божого Слова, диявол ніякий вже не князь, - а засуджений злочинець

Згідно Божого слова.. Впевнений..?

А мені Господь вказує на те, що він "володар".. і поки що напрочуд вільний..

Навіть гарно ще й панує так..  в деяких.

1)  "..за волею володаря (князя), що панує в повітрі, духа, що нині діє в синах непокори". (Єф.2:2)

**Він навіть зветься "богом цього віку" ..

2) "..для невіруючих, яким бог цього віку засліпив розум, щоб не засяяло над ними світло Доброї Звістки про славу Христа". (2Кор.4:4)

П.С. Панове.. вам не соромно? Вивчайте уважно матчастину..)))

З повагою.

Местный
+3
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher

Бог запитав в Адама тому шо Адам був голова родини а також тому шо Адаму була надана влада на землі.

..

А я вам кажу шо право вірити у Бога і право молитися та каятися є у вас і у мене і у інших тільки треба просити Бога шоб Він відкрив свою волю на цю ситуацію і на нашу в Україні ситуацію. ось і наш друг Ашер написав шо треба уважно слухати Духа Святого. а ще я хочу сказати шо треба просити Бога дати мир і допомогу Україні і шоб Бог дав план дій від Нього Самого. частина цього плану а можливо і весь план дій описаний у Слові Божому тільки нам його треба знайти і правильно зрозуміти

Местный
+3
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
"..за волею володаря (князя), що панує в повітрі, духа, що нині діє в синах непокори". (Єф.2:2) **Він навіть зветься "богом цього віку" .. 2) "..для невіруючих, яким бог цього віку засліпив розум, щоб не засяяло над ними світло Доброї Звістки про славу Христа". (2Кор.4:4)

так це правда є таке.

Цитата Asher
Панове.. вам не соромно? Вивчайте уважно матчастину..)))

а це вже слова з російського телебачення. чому я так пишу - тому шо і я і інші чули раніше і до війни такі слова - учіте матчасть. це число москальська фраза

Цитата Asher
Вибач.. але схоже ти мало знаймий з духовним світом і не розумієш його духовні закони.

вибачаю але ураховуючи атаки ворога я як і багато інших не маю достатньо часу шоб прочитати та проаналізувати слова зі Святого Письма (Біблії). тому то й навіть помисли про волю Божу не завжди получається бо війна і обстріли, дякуючи Богу сьогодні не такі страшні як тиждень тому. шось я однозначно знаю про Бога про віру і про духовний світ бо Бог є Дух. знаю також про ворога Бога шо він також павший янгол і має злих духів. а ще у Святому Письмі у приповістях написано шо хто думає шо усе знає той насправді нічого не знає так як має бути. таке є.

Местный
+3
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Думаю окультизм не головна проблема, хоча і дуже важлива.. основна це - демонічно-ненаситна корупція. Думаю так.

погоджуюсь десь так і є. треба вірити в Бога в Сина Божого і жити по правді біблейській

1 2

Перша і головна за значимістю причина війни в Україні.

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы