Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Про спілкування і добру совість

Старожил
+18
|18 Янв 2025
1 Цитировать

на форумі є добрі люди але є і злі. а зараз взагалі війна. подяка ЗСУ і іншим захисникам України за кожну секунду коли можна помолитись та передати вітання братам і сестрам во Христі.

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+18
|22 Янв 2025
1 Цитировать

Гарно спілкуватися з чемними людьми. Зберігати добро і святість це ті гарні речі які допомагають нам зараз і декому іншим з наших знайомих на фронті і в тилу. Слава Богу за Його мудрість, щедрість і любов . Алілуя

Старожил
+18
|28 Янв 2025
1 Цитировать

Усі ми люди але грішити не потрібно. Кожне слово має своє значення і нам треба використовувати слова для добра і правди і Божої справи

Старожил
+18
|28 Янв 2025
1 Цитировать

Спілкуватися треба на добро

Старожил
+18
|6 Фев 2025
1 Цитировать

Кому як а мені у спілкуванні на цьому форумі подобаються привітання з новим роком, з Різдвом Христовим, з Великоднем, з Трійцею, з днем народження. Також тут доречна молитва і нормальна проповідь про Бога , про спасіння і про любов Божу

Старожил
+18
|6 Фев 2025
1 Цитировать

Добрі і гарні новини як і привітання багатьом подобаються скоріш за все

Старожил
+3872
|7 Фев 2025
1 Цитировать

Вся слава Господу.

Старожил
+18
|13 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата алеб
Вся слава Господу.

так друже це правда. Бог своєї слави нікому не віддасть

Старожил
+18
|13 Фев 2025
0 Цитировать

спілкуватися можна але за кожне слово ми відповідаємо перед Богом Творцем

Старожил
+18
|8 Мар 2025
0 Цитировать

Спочатку було Слово, і слово було у Бога і слово було Бог

Старожил
+18
|12 Мар 2025
0 Цитировать

Я думав і міркував а шо робити у тяжкий час і придумав тобто проаналізував шо все одно поки живі треба вивчати і досліджувати слово Боже. Я люблю псалми і приповісті а ще книгу Йова та книгу Еклесіаста. Псалом 1 - дуже гарне і розумне повчання на довгі дні життя. Блажений є муж шо не йде за порадою до нечестивих грішників , той муж шо роздумує над законом Божим і буде він як дерево посаджене при потоках вод листя якого не вьяне і дерево плід приносить своєчасно.

Старожил
+611
|12 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата igor 84
Я думав і міркував а що робити у тяжкий час і придумав тобто проаналізував що все одно поки живі треба вивчати і досліджувати слово Боже. Я люблю псалми і приповісті а ще книгу Йова та книгу Еклесіаста. Псалом 1 - дуже гарне і розумне повчання на довгі дні життя. Блажений є муж що не йде за порадою до нечестивих грішників , той муж що роздумує над законом Божим і буде він як дерево посаджене при потоках вод листя якого не в'яне і дерево плід приносить своєчасно.

Що написано у Біблії про слова

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+18
|13 Мар 2025
0 Цитировать

Псалом 22 і деякі інші теж гарні. Псалом 22 - Він покоїть мене на злачних нивах і водить мене до тихих вод. Підкріплює душу мою , направляє мене на шляхи правди заради імені Свого. Ти приготував мені трапезу, ... умастив єлеєм голову мою, ... так благо і милість супроводжують мене у всі дні життя мого.

Алілуя, слава нашому Великому і Люблячому Богу

Старожил
+18
|13 Мар 2025
0 Цитировать

Псалом 23 Господня земля і що наповнює її , всесвіт і усе шо живе у ній. Бо Він заснував її на морях і на ріках ствердив її . Хто в зійде на гору Господню? Той у кого руки невинні і серце чисте , хто не клявся душою своєю даремно і хто не божився брехливо

Старожил
+18
|11 час. назад
1 Цитировать

Дай Боже миру Україні

Про спілкування і добру совість

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы