на форумі є добрі люди але є і злі. а зараз взагалі війна. подяка ЗСУ і іншим захисникам України за кожну секунду коли можна помолитись та передати вітання братам і сестрам во Христі.
на форумі є добрі люди але є і злі. а зараз взагалі війна. подяка ЗСУ і іншим захисникам України за кожну секунду коли можна помолитись та передати вітання братам і сестрам во Христі.
Гарно спілкуватися з чемними людьми. Зберігати добро і святість це ті гарні речі які допомагають нам зараз і декому іншим з наших знайомих на фронті і в тилу. Слава Богу за Його мудрість, щедрість і любов . Алілуя
Усі ми люди але грішити не потрібно. Кожне слово має своє значення і нам треба використовувати слова для добра і правди і Божої справи
Спілкуватися треба на добро
Кому як а мені у спілкуванні на цьому форумі подобаються привітання з новим роком, з Різдвом Христовим, з Великоднем, з Трійцею, з днем народження. Також тут доречна молитва і нормальна проповідь про Бога , про спасіння і про любов Божу
Добрі і гарні новини як і привітання багатьом подобаються скоріш за все
Вся слава Господу.
так друже це правда. Бог своєї слави нікому не віддасть
спілкуватися можна але за кожне слово ми відповідаємо перед Богом Творцем
Спочатку було Слово, і слово було у Бога і слово було Бог
Я думав і міркував а шо робити у тяжкий час і придумав тобто проаналізував шо все одно поки живі треба вивчати і досліджувати слово Боже. Я люблю псалми і приповісті а ще книгу Йова та книгу Еклесіаста. Псалом 1 - дуже гарне і розумне повчання на довгі дні життя. Блажений є муж шо не йде за порадою до нечестивих грішників , той муж шо роздумує над законом Божим і буде він як дерево посаджене при потоках вод листя якого не вьяне і дерево плід приносить своєчасно.
Псалом 22 і деякі інші теж гарні. Псалом 22 - Він покоїть мене на злачних нивах і водить мене до тихих вод. Підкріплює душу мою , направляє мене на шляхи правди заради імені Свого. Ти приготував мені трапезу, ... умастив єлеєм голову мою, ... так благо і милість супроводжують мене у всі дні життя мого.
Алілуя, слава нашому Великому і Люблячому Богу
Псалом 23 Господня земля і що наповнює її , всесвіт і усе шо живе у ній. Бо Він заснував її на морях і на ріках ствердив її . Хто в зійде на гору Господню? Той у кого руки невинні і серце чисте , хто не клявся душою своєю даремно і хто не божився брехливо
Дай Боже миру Україні