Пассивный доход для активных расходов?
Я хотел начать новую карьеру в Европе и благодаря сервису VAV Synergy моя мечта стала реальностью. Этот сервис предоставил мне широкий выбор вакансий в различных сферах деятельности и различных странах Европейского союза. Я легко нашел подходящую вакансию и работу в Европе https://vavsynergy.com/ru/kandidatam/trudoustrojstvo/ , отправил заявку через платформу, и вскоре получил предложение о работе. Сервис оказался надежным помощником в моем трудоустройстве за рубежом, и я очень благодарен за его помощь.
краще за все працювати на олюбленій роботі, а Бог є любов
р любимая робота ето класно
work can be useful but also it can be hard
Творча робота гарна і музикальна а можливо комусь до вподоби спорт це теж може бути працею наприклад спортивний тренер чи робітник спортзалу
Трохи хотілось би знати яку працю полюбляють форумчани і інші люди
Шо краще працювати на себе чи працювати на начальника тобто на боса? Коли працюєш на себе то доходи можуть бути невисокі, начальник може запропонувати чи пообіцяти шось більше але чи виповнить начальник своє слово? І там і там можливі варіанти.
Зараз я працюю у сільському господарстві і збираю вишню і поливаю дерева і кущі. Хочеться розвиватися у сфері спорту чи фізкультури або у сфері фінансів та технологій