Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Помните узников, также ОБЩИЕ МОЛИТВЫ

Старожил
+1708
|15 Мая 2025
0 Цитировать
Цитата igor 84
Ви друже Ашер врангеля і колчака пригадали тут шоб показати знання історії

Я братик не про Колчака.. а про сьогодняшніх демонізованих комуняцьких потомків, які ничуточки незмінилися за сто років. А той історичний факт є показовим..

Цитата igor 84
від того шо я буду цікавитись чи займатися політикою то толку особливого не буде

Толк буде той, що будеш розуміти те, про що тобі ні СМД, ні Гугл не розкажуть..

Цитата igor 84
а шкода може бути

Яка..? Може шкода від того, що будеш знати і розуміти.. що ні Зеленський, ні путін, ні Трамп ніяких (тим більше глобальних), самі питань не вирішують? І що вони лише оф-обличчя своєї держави?

До речі.. Господь в Біблії якраз про це ясно каже.

Цитата igor 84
Я не політик і слава Богу.

Ніхто тебе не заставляє займатися політикою..))

Політика це дуже брудна, і часто зв'язана з кровью, справа..

Цитата igor 84
Треба молитися за безпеку українців і населення України а також молитися за мир в Україні

І не тільки про це..

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+18
|15 Мая 2025
0 Цитировать

Молитися треба і за спасіння людей і за припинення війни і за Божу справу щодо розьяснення Бібліі і Євангелія Божого і за подолання людських і духовних проблем і за те шоб Бог захистив від зла християн і допомога надійшла нужденним і пораненим і увьязненим в полоні шоб визволили. Кожному шось треба. Бог краще знає шо треба кожному з нас.

Дай Боже миру Україні

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+18
|30 Мая 2025
0 Цитировать

треба пам'ятати про постраждалих людей і про ув'язнених серед яких і військовополонені. колись ця війна має скінчитися. в Слові Божому написано шо Бог переміг сатану і у фіналі Боже добро переможе усяке зло. дай Боже главам країн врегулювати наш непростий стан в Україні

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь

Помните узников, также ОБЩИЕ МОЛИТВЫ

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы