Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

27 червня - всесвітній день рибальства

Писатель
+9
|27 Июн 2026
1 Цитировать

тварини і риби мають значне значення у житті людини тому шо їжа є актуальною. Підчас війни їжа теж має ціну. Про хліб небесний теж не треба забувати

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1716
|4 Июл 2026
2 Цитировать

Ти фишмен?

Я ходив 27-го раненько.. ставок же в 50 метрах, від мене. Посидів 4-години - впіймав трохи карасиків..

П.С. Завівся канальний сомик.. В тому році рідко ловився, але більше ладоні.. а в цьому році сомо-мілкотня впрям замучила. Він мало що заковтує гачок відразу в шлунок.. так ще й має на плавниках гострі отруйні голки - (місце проколу пече і болить потім з півдня). Загалом, якщо ти рибалка, то розумієш проблему..

А так все чудово: - ранок, ставок, сонце сходить.. латаття квітне, рибка плюхаєтся, жабки квакають.. над головоє джижчать "пісюни", по всьому кордону гучно гепає і від андрофагів по місту летить все що вибухає, руйнує і вбиває.. (буває гепає так, що карасі зверху води підскакують). Десь так.. загалом.

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Писатель
+9
|4 Июл 2026
1 Цитировать

Ні я не рибалка але рибу їсти полюбляю. Полюбляю і морську рибу і річкову, морську це мінтай і мойву і іноді сьомгу а річкову рибу то Судака і щуку полюбляю , товстолобика їм дуже рідко каркасів теж не сильно поважаю за мілки кістки а От ляща вьяленого любив з підліткових років їсти. Колись у дитинстві їздив з батьком на риболовлю але там піймав на вудку тільки одну або дві маленьки червонопірки ( по рос. Краснопьоркі). З тих часів розумів шо гарна риболовля потребує знань досвіду і якогось напруження і терпіння. Хотілося б спіймати гарних рибок штук і дві або три гарних за розміром хоч по кілограму чи по сімсот грам, але велика риба мешкає у великих водоймах

Писатель
+9
|4 Июл 2026
0 Цитировать

А на рахунок війни і вибухів то це прикро і це обридло. Скільки путьке ще охота стріляти і вибухати, так він же ж не воює він сидить у будівлі чи у бункері і можливо шось комусь говорить чи не говорить. Війна багатьох вже дістала і обридла але ж наші сусіди це наші сусіди. До речі Украіна почала тиснути на рашу шоб раша погодилась на мир

Старожил
+618
|4 Июл 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
А так все чудово: - ранок, ставок, сонце сходить.. латаття квітне, рибка плюхаєтся, жабки квакають...

Правда, такі прості речі, звичайні, але радують серце. Я вже в якійсь із тем писала, що для мене краса природи, всього того, що нас оточує, джерело оптимізму. Все настільки досконале, неперевершено красиве, якось особливо відчуваєш, що Бог творець. І ніякі потвори просто не зможуть зруйнувати того, що Він створив.

Хотілося б спіймати гарних рибок штук і дві або три гарних за розміром хоч по кілограму чи по сімсот грам...

Як точно ви формулюєте свої мрії...  А раптом би зловили рибку на 650 грам? 

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Писатель
+9
|4 Июл 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
А раптом би зловили рибку на 650 грам?

якшо спіймаю рибу на 650 грамм то не ображусь. Бог благий повсякчас. Йому слава і хвала

Писатель
+9
|7 Июл 2026
0 Цитировать

рибальство то є взагалі нормальна річ. серед учнів Ісуса були риболови

Старожил
+1716
|7 Июл 2026
2 Цитировать
Ні я не рибалка але рибу їсти полюбляю.

Зрозумів.. значить фішїд.))

Хотілося б спіймати гарних рибок штук і дві або три гарних за розміром хоч по кілограму чи по сімсот грам, але велика риба мешкає у великих водоймах

За чим зупинка..? Та і такі рибки є в кожній водоймі.. якщо це тільки не калюжа. Я трохи раніше, впімав карася грам на 700.. І це не межа.. ловили і більших. Ставок невеликий і глибина теж.

А на рахунок війни і вибухів то це прикро і це обридло.

Вибухи кожний день.. прилітають навіть КАБи, тривога майже всі 24-години.. три дні були без світла.. в місті всі АЗС якщо не розтрощені, то частково пошкоджені. Вчора, на всяк випадок, на вцілілий заправив три 20-літрові каністри. Ось так десь.

Скільки путьке ще охота стріляти і вибухати

Думаю він і сам цьому не радий.. Як я вже писав раніше.. путін це лише оф-фейс держави. За всім цим що твориться.. стоїть хтось "закулісний".. А точніше "закулісна група". Це може бути фсб, великий бізнес.. а може і набагато серйозніші.. духовні особистості. Я думаю - останні. Тому це все може закінчити тільки Господь Бог. Потрібно щоб влада України мала Страх Божий.. закрила і прибрала назавжди корупційні схеми, повернула назад чіткий закон моралі, не загравала з содомітами і не підлаштовувала під них закони.

**Ось пишу а над головою гуде "мопед".. і строчать кулемети ППО. Жесть.. ось так і живемо. Віримо і надіємося тільки на Господа Бога і Його захист.. Гарного дня.

З повагою.

Старожил
+1716
|7 Июл 2026
1 Цитировать
Цитата Д и я
Правда, такі прості речі, звичайні, але радують серце.

Так.. Сидиш ранком при цій ідилії.. якщо ще й тихо (немає вибухів).. то наче і війни немає.

Цитата Д и я
Все настільки досконале, неперевершено красиве, якось особливо відчуваєш, що Бог творець. І ніякі потвори просто не зможуть зруйнувати того, що Він створив.

Дісно так..

Божих благословінь і Господньої охорони вам кіяни. Віримо що все буде добре - Господь живий і милість Його навіки...!

З повагою.

Старожил
+618
|7 Июл 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Божих благословінь і Господньої охорони вам кіяни.

Дякую від імені киян. Навзаєм. Ми разом.

Цитата Asher
Віримо що все буде добре - Господь живий і милість Його навіки...!

Амінь.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Писатель
+9
|9 Июл 2026
0 Цитировать

Хоч би ворог припинив стріляти. Мабуть треба молитися шоб сила ворога згасала та шоб Бог захистив Україну

Писатель
+9
|14 Июл 2026
0 Цитировать

Ловити рибу це чудово але не кожен вміє це робити гарно і якісно, кмітливі рибалки мене зрозуміють. Хоч би війна загасла

27 червня - всесвітній день рибальства

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы