Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Росія почала в Україні використання збідненого урану

Писатель
+7
|20 Мая 2026
0 Цитировать

люди люди шо коїться? Як же жити коли такі випробування а ще останні дні. Бог сильніше сатани але зло не спить

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Писатель
+7
|20 Мая 2026
0 Цитировать

Рашисти почали запускати в Україну дрони зі зброєю яка має збіднений уран. Це неймовірне зло і коварство. Спеціалісти у чернігівській області зафіксували на місті збитого дрона біля уламків невеличке випромінювання шо дорівнює 12 мкзіверт. Якшо я не помиляюсь то норма випромінювання безпечна для людини це 5,6 або 8 мк зіверт. Шо ж таке чому таке зло і як Бог може захистити Україну?

Старожил
+1715
|20 Мая 2026
1 Цитировать
Рашисти почали запускати в Україну дрони зі зброєю яка має збіднений уран.

Точнійше - почали радіактивно забруднювати територію України. Як кажуть - "що не з'їм, те понадкусую..".

Андрофаги, завжди такими були.. Я колись вже казав.. що цю андрофагівську націю, хомо-сапиенс назвати не можна. Це явно якась гібридна, генетично монстрирована нація.. при тому ще й повністю демонізована. Інакше я не знаю як її ще можна визначити.

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Писатель
+7
|20 Мая 2026
0 Цитировать

Як ніяк а людина написала з повагою. Я взагалі не націоналіст і розумію шо Бандера це історично герой для деяких українців хоча для мене герой це Ісус Христос. Так росіяни обстрілюють нас і це реально погано але ж і в Україні і в ЗСУ  є російськомовні люди які шось роблять. Попри це радіоактивно забруднювати Україну навіть в невеликих масштабах це дуже огидно і жахливо образливо. Бог усе бачить і тих людей які споряджали урановий заряд і тих хто управляв смертельно зарядженим дроном і тих хто давав злі накази. Це не буде забуто ні в цьому житті ні в іншому тому що хто вбиває той надлежуть суду а хто сіє смерть той прирівнюється до ворога Бога і тому є місце в озері вогняному або в іншому безбожному місці. Рано чи пізно Боже царство проявиться і дасть свою правду і справедливість. Тримайтесь любі українці бо наша віра і Наш Бог можуть перемогти усе

Росія почала в Україні використання збідненого урану

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы