Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Ситуація біля Костянтинівки

Писатель
+8
|6 Мая 2026
1 Цитировать

Ситуація біля цього українського міста залишається непростою і складною . Ворог б'є і атакує з землі і неба а захисники ЗСУ тримають позиції . Шо буде то подивимось але ж хочеться якогось добра

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Писатель
+8
|6 Мая 2026
1 Цитировать

У багатьох українських містах є труднощі а у Костянтинівці особливо. Можливо хтось евакуювався а хтось залишився. Боже бережи кожного українця і кожного захисника нашої Украіни

Писатель
+8
|15 Мая 2026
1 Цитировать

Кожне українське місто так чи інакше страждає. Хтось казав шо мир можливий або якісь домовленості

Писатель
+8
|20 Мая 2026
1 Цитировать

Добре шо містечко костянтинівка ще українське. Хто шо знає про нього зараз то напишіть. Мирного дня

Писатель
+8
|22 Мая 2026
0 Цитировать

Місто Костянтинівка ще українське . Нехай добро і вдача буде в українців

Писатель
+8
|6 Июн 2026
0 Цитировать

по інформаціі від військових ситуація біля Костянтинівки погіршилась. росіяни рвуться до міста і обстрілюють його. нажаль отак. один украінський командир сказав шо було б гарно якби українські дрони та авіація допомогли зсу та допомогли б захистити від ворога територію біля міста. зсу сражаються героічно.

Старожил
+618
|6 Июн 2026
0 Цитировать
по інформаціі від військових

Не розумію, навіщо писати на форумі інформацію від військових. Навіть дивно. Маєте  інформацію про потреби, в молитві принесіть їх Богу.  Маєте можливість якось вплинути на ситуацію, впливайте. А розголошувати недоречно і навіть більше.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Писатель
+8
|6 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
А розголошувати недоречно і навіть більше.

розумієте війна ще не скінчилась а моєі молитви недостатньо. записи на форумі інвікторі проходять як записи у щоденнику - кожен создає тему яку хоче обговорити. кожне українське місто має право на життя а ситуація у Костянтиніці реально непроста тому шо ворог хитрий і злий.

Цитата Д и я
Маєте можливість якось вплинути на ситуацію,

а ви розумієте шо кожен день гинуть українські хлопці і чоловіки захищаючи себе нас і Україну. я не маю можливості реально і сильно вплинути на це тому пишу тут як своі думки і потреби. а потреба у житті в українців є. ніхто не має права вбивати українців

Писатель
+8
|6 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
Не розумію, навіщо писати на форумі інформацію від військових.

військові теж люди і серед них є християни і деякі інші віруючі. я би сказав шо військові зараз дуже важливі люди в Україні і це беззаперечно. чому ви не розумієте моі написи тут на форумі інвікторі я не розумію. можливо ви живете в Україні але в іншому світі. ЗСУ воюють героічно і вони варті доброго слова і гарного відношення

Писатель
+8
|6 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
Маєте  інформацію про потреби, в молитві принесіть їх Богу.

я приношу але ж молитва однієї людини усе не зробить.

Цитата Д и я
молитві принесіть їх Богу.

а давайте разом молитися. я навіть створив тему - молитва за Україну.

Старожил
+618
|6 Июн 2026
0 Цитировать
можливо ви живете в Україні але в іншому світі.

Можливо. Тому і не розумію, навіщо тут так конкретно писати про ті складнощі, які є у захисників цього міста. Ви б ще координати повідомили...

ЗСУ воюють героічно і вони варті доброго слова і гарного відношення

Саме так. Тому все, що  пишемо про них, треба попередньо серйозно обдумувати.

Судячи по вашій реакції на моє повідомлення, ви навіть не зрозуміли, про  що я.    Я не про наше ставлення до героїчних захисників. Я про обережність. Зараз війна.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Писатель
+8
|6 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
Можливо. Тому і не розумію

дивно

Цитата Д и я
Ви б ще координати повідомили...

ну ви ж розумієте шо я не зрадник і координати виставляти не буду тим паче я не знаю які там координати

Цитата Д и я
Я про обережність. Зараз війна.

так зараз війна але допомога Україні потрібна. я пишу то шоб світова спільнота знала шо ми тут не мармелад з цукерками поглощаємо ми переживаємо за кожного солдати ЗСУ і за кожного захисника, ми молимось, ми донатимо, ми працюємо, ми потіємо і напружуємось і чекаємо якогось добра і миру

Писатель
+8
|6 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
Я про обережність. Зараз війна.

то давайте молитися. я створив тему молитва за Україну

Старожил
+618
|7 Июн 2026
0 Цитировать
я створив тему молитва за Україну

Мабуть, добре, що створили, значить, бачите необхідність в такій темі.  Але сподіваюсь, що ви розумієте, що молитись можна не тільки в темі на форумі.  Для мене форум - це обговорення, обмін думками.

І, до речі,  обережність в моєму розумінні полягає і в тому, щоб не сповіщати представників ворогів, які теж можуть читати форум, про ті конкретні складнощі, які виникли у наших захисників в конкретному місці. Не треба давати ворогам приводу радіти, що їм вдалось погіршити становище на одному з напрямків. Якщо ви спокійно і виважено перечитаєте той свій пост, після  якого я до вас звернулась, ви  зрозумієте, про що я пишу. Там не просто про необхідність допомоги Україні. Я взагалі вважаю  створення  теми, в  якій ми зараз з вами дискутуємо, недоречним. Це моє бачення, з яким ви можете не погодитись.

Для кого створена тема? Бог і так знає про ситуацію, наші захисники також дізнаються  про цю ситуацію не з форуму. А повідомляти ворогам про неї - навіщо?

Ситуація біля Костянтинівки

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы