Ситуація біля цього українського міста залишається непростою і складною . Ворог б'є і атакує з землі і неба а захисники ЗСУ тримають позиції . Шо буде то подивимось але ж хочеться якогось добра
Ситуація біля цього українського міста залишається непростою і складною . Ворог б'є і атакує з землі і неба а захисники ЗСУ тримають позиції . Шо буде то подивимось але ж хочеться якогось добра
У багатьох українських містах є труднощі а у Костянтинівці особливо. Можливо хтось евакуювався а хтось залишився. Боже бережи кожного українця і кожного захисника нашої Украіни
Кожне українське місто так чи інакше страждає. Хтось казав шо мир можливий або якісь домовленості
Добре шо містечко костянтинівка ще українське. Хто шо знає про нього зараз то напишіть. Мирного дня
Місто Костянтинівка ще українське . Нехай добро і вдача буде в українців
по інформаціі від військових ситуація біля Костянтинівки погіршилась. росіяни рвуться до міста і обстрілюють його. нажаль отак. один украінський командир сказав шо було б гарно якби українські дрони та авіація допомогли зсу та допомогли б захистити від ворога територію біля міста. зсу сражаються героічно.
Не розумію, навіщо писати на форумі інформацію від військових. Навіть дивно. Маєте інформацію про потреби, в молитві принесіть їх Богу. Маєте можливість якось вплинути на ситуацію, впливайте. А розголошувати недоречно і навіть більше.
розумієте війна ще не скінчилась а моєі молитви недостатньо. записи на форумі інвікторі проходять як записи у щоденнику - кожен создає тему яку хоче обговорити. кожне українське місто має право на життя а ситуація у Костянтиніці реально непроста тому шо ворог хитрий і злий.
а ви розумієте шо кожен день гинуть українські хлопці і чоловіки захищаючи себе нас і Україну. я не маю можливості реально і сильно вплинути на це тому пишу тут як своі думки і потреби. а потреба у житті в українців є. ніхто не має права вбивати українців
військові теж люди і серед них є християни і деякі інші віруючі. я би сказав шо військові зараз дуже важливі люди в Україні і це беззаперечно. чому ви не розумієте моі написи тут на форумі інвікторі я не розумію. можливо ви живете в Україні але в іншому світі. ЗСУ воюють героічно і вони варті доброго слова і гарного відношення
Можливо. Тому і не розумію, навіщо тут так конкретно писати про ті складнощі, які є у захисників цього міста. Ви б ще координати повідомили...
Саме так. Тому все, що пишемо про них, треба попередньо серйозно обдумувати.
Судячи по вашій реакції на моє повідомлення, ви навіть не зрозуміли, про що я. Я не про наше ставлення до героїчних захисників. Я про обережність. Зараз війна.
дивно
ну ви ж розумієте шо я не зрадник і координати виставляти не буду тим паче я не знаю які там координати
так зараз війна але допомога Україні потрібна. я пишу то шоб світова спільнота знала шо ми тут не мармелад з цукерками поглощаємо ми переживаємо за кожного солдати ЗСУ і за кожного захисника, ми молимось, ми донатимо, ми працюємо, ми потіємо і напружуємось і чекаємо якогось добра і миру
то давайте молитися. я створив тему молитва за Україну
Мабуть, добре, що створили, значить, бачите необхідність в такій темі. Але сподіваюсь, що ви розумієте, що молитись можна не тільки в темі на форумі. Для мене форум - це обговорення, обмін думками.
І, до речі, обережність в моєму розумінні полягає і в тому, щоб не сповіщати представників ворогів, які теж можуть читати форум, про ті конкретні складнощі, які виникли у наших захисників в конкретному місці. Не треба давати ворогам приводу радіти, що їм вдалось погіршити становище на одному з напрямків. Якщо ви спокійно і виважено перечитаєте той свій пост, після якого я до вас звернулась, ви зрозумієте, про що я пишу. Там не просто про необхідність допомоги Україні. Я взагалі вважаю створення теми, в якій ми зараз з вами дискутуємо, недоречним. Це моє бачення, з яким ви можете не погодитись.
Для кого створена тема? Бог і так знає про ситуацію, наші захисники також дізнаються про цю ситуацію не з форуму. А повідомляти ворогам про неї - навіщо?