Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Значення інтерв'ю Наталії Мосейчук і Майка Помпео

Местный
+4
|24 Фев 2026
0 Цитировать

кілька годин тому було опубліковане інтерв'ю української телеведучої з колишнім впливовим посадовцем США. розмова нормальна та актуальна . У кінці відео співрозмовники побажали один одному непобачити більше війн і сказали - Амінь. як ніяк а розмова склалася. Дай Боже добра Україні і мудрості

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1714
|25 Фев 2026
0 Цитировать

Якщо опубліковане і ще не забанено.. то це те, що потрібно почути інет/теле-масі.. - СМД ж для цього і існують..

Хоча в них часом буває присутня деяка правда.

П.С. Рудий пообіцяв розсекретити про зв'язок влади з нефілімами.. Цікаво, чи дозволять йому це зробити.. У першу каденцію, він начебто їх трішки пошугав.. військові знаходили і звільняли викрадених ними дітей, підірвали деякі їх підземні тунелі і житла.. Але в цю каденцію щось затихло.. Навіть дописи того часу про це, з інтернету зникли. Цікаво..???

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Местный
+4
|25 Фев 2026
0 Цитировать

Якийсь ви друже неоптимістичний

Старожил
+1714
|25 Фев 2026
0 Цитировать
Якийсь ви друже неоптимістичний

Хочеш сказати, що я песиміст?

Ні не песиміст.. я більше схильний до прагматизму.

Старожил
+1714
|26 Фев 2026
0 Цитировать

Вибрав з ранку час і послухав це інтерв'ю.. Що сказати..?

Початок очікувано починається з каміння в попередників, і обов'язкового дифірамбу нарцису-"миротворцю". Далі очікувано - про те, як сьогодні руда Америка "активно сприяє миру" в Україні.. що є прикрашеною  брехнею, на яку ясно вказує статистика сбільшення жорстокості обстрілів саме після "спілкування" рудого з бункерним.. А про те від Майка, що рудий нарцис "нізащо" не стане спасати бункерного.. коли ми всі бачимо, як він уже сьогодні відверто на камери захоплюється цим кривавим диктатором, прикриплює на "червону стіну" в Овальному його фото, називає його "гарним хлопцем" і лобіює та захищає інтереси болотної.. я навіть не знаю як і назвати.

Далі про те, яким же "гарним та розумним" мотиватором для Европи є рудий.. де як чути із завуальованої відповіді Майка - Україна являється буквально його "мотиваційно-розмінною монетою".. з плавним "тінь-на-плетінь"  переходом на каку-б'яку "Сі-дзи-піня". А саме головне в цьому шоу - "правильні" запитання від Наталії.

П.С. З цього у мене такий висновок: Як відомо ЗМІ давно вже стали ЗМД.. тому, що від них "правда" залежить від "карману" який їм платить.. Але і вони не можуть нести лише одну дезинформацію.. тому в цім діалозі все-ж присутня частина правди. І правди такої, щоб вона була відома та зрозуміла навіть примітивно-мислячому слухачу.. але при цьому відводила погляд від реальних подій в світі.. і особливо суперечливих цьому дій/слів головного "героя". Для цього у Наталії дуже прості, для неї спеціально і заздалегідь підготовлені запитання до Помпео.

Сподобався від Майка завершальний "хід-конем".. з "шах-мат".. на "ферзя"-Сі-дзи-піня.. - Думаю так.

З повагою.

Местный
+4
|26 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Як відомо ЗМІ давно вже стали ЗМД.. тому, що від них "правда" залежить від "карману" який їм платить..

так тут ви праві вони усі там працюють не на одному ентузіазмі

Цитата Asher
Для цього у Наталії дуже прості, для неї спеціально і заздалегідь підготовлені запитання до Помпео.

так скоріш за все запитання були підготовлені але ж діалог склався гарний.

Цитата Asher
Сподобався від Майка завершальний "хід-конем".. з "шах-мат".. на "ферзя"-Сі-дзи-піня..

а мені сподобалися кінцеві слова про побажання відсутності війни і обоюдне Амінь.

...

до речі те шо впливові посадовці США приізжають до України то це непоганий знак тому шо це означає підтримку і допомогу нашій країні. В інтерв'ю Наталя Мосейчук виглядала гарно а гість відповідав розумно і виважено. якийсь сенс у цьому був і є .

Старожил
+1714
|26 Фев 2026
0 Цитировать
так тут ви праві вони усі там працюють не на одному ентузіазмі

У нас ніколи не було і немає вільних ЗМІ.. Щось там в 90-х, деякі журналісти пробували висвітлювати правду.. але їх запугали, потім купили.. а деяких дуже незговірливих в лісі закопали.

а мені сподобалися кінцеві слова про побажання відсутності війни і обоюдне Амінь.

Хай буде по його побажанням..

З повагою.

Местный
+4
|10 Мар 2026
0 Цитировать

То відео має значення то у шо не тільки глава США шось говорить але й інші люди мають значення і вони відвідують Україну

Местный
+4
|13 Мар 2026
0 Цитировать

Як ніяк а дехто з Америки споглядає на Україну

Местный
+4
|31 Мар 2026
0 Цитировать

Можливо було б цікаво зробити огляд якогось ще гарного і цікавого відео

Значення інтерв'ю Наталії Мосейчук і Майка Помпео

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы