Вибрав з ранку час і послухав це інтерв'ю.. Що сказати..?
Початок очікувано починається з каміння в попередників, і обов'язкового дифірамбу нарцису-"миротворцю". Далі очікувано - про те, як сьогодні руда Америка "активно сприяє миру" в Україні.. що є прикрашеною брехнею, на яку ясно вказує статистика сбільшення жорстокості обстрілів саме після "спілкування" рудого з бункерним.. А про те від Майка, що рудий нарцис "нізащо" не стане спасати бункерного.. коли ми всі бачимо, як він уже сьогодні відверто на камери захоплюється цим кривавим диктатором, прикриплює на "червону стіну" в Овальному його фото, називає його "гарним хлопцем" і лобіює та захищає інтереси болотної.. я навіть не знаю як і назвати.
Далі про те, яким же "гарним та розумним" мотиватором для Европи є рудий.. де як чути із завуальованої відповіді Майка - Україна являється буквально його "мотиваційно-розмінною монетою".. з плавним "тінь-на-плетінь" переходом на каку-б'яку "Сі-дзи-піня". А саме головне в цьому шоу - "правильні" запитання від Наталії.
П.С. З цього у мене такий висновок: Як відомо ЗМІ давно вже стали ЗМД.. тому, що від них "правда" залежить від "карману" який їм платить.. Але і вони не можуть нести лише одну дезинформацію.. тому в цім діалозі все-ж присутня частина правди. І правди такої, щоб вона була відома та зрозуміла навіть примітивно-мислячому слухачу.. але при цьому відводила погляд від реальних подій в світі.. і особливо суперечливих цьому дій/слів головного "героя". Для цього у Наталії дуже прості, для неї спеціально і заздалегідь підготовлені запитання до Помпео.
Сподобався від Майка завершальний "хід-конем".. з "шах-мат".. на "ферзя"-Сі-дзи-піня..
- Думаю так.
З повагою.