Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Хвилина мовчання по загиблих через російську війну

Местный
+3
|20 Фев 2026
0 Цитировать

Цю тему я створюю шоб відвідувачі цього сайту бачили і знали про життя українців та наші основні думки про життя і християнство. Допоможи Боже нам, нехай втішаться родичі загиблих Якшо це можливо та нехай припиниться зло і інше лихо а також хай зупиняться бойові дії і наступить мир або перемир'я . Боже Ти Всемогутній, на Тебе уся надія та наші погляди. Слава Ісусу Христу

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1713
|21 Фев 2026
1 Цитировать

Рашистські війська, борються не з ЗСУ, а з мирним населенням України. Так як на фронті у них не все так гарно, як завантажують в ватні голови московитів їх зомбоящики.. то патрушев під маскою "путін".. вирішив бомбити і тероризувати мирне населення. Хоча це і був його початковий план, на 24 лютого 2022 року.. який хвала Господу, не підтримав тоді шаман-шойгу.

П.С. Сьогодні у нас вранці, прокляті рашистські демони, вдарили КАБом по мирному часному сектору.. Є загиблі і поранені.. двое із них маленькі дітки.. Одна жінка у важкому стані госпіталізована.. Один будинок зруйнований повністю, згоріли авто і понівечені 10 будинків.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+617
|22 час. назад
1 Цитировать
Цитата Asher
Сьогодні...

Ви знаєте, поставила смайлик, який плаче, бо він означає співчуття,  а насправді у мене вже набагато менше сліз. Немає сил плакати, стільки горя навколо. Вчора подивилась фото, яке виставила у ФБ донька моєї приятельки про своє життя. Вона не в Україні, виїхала з сім"єю. Деякі люди пишуть, що їх такі фото навіть дратують. Мене ні. Просто це фото про життя "інопланетян".  Зрозуміла, чому мені  вже майже байдуже те, що пишуть наші інвікторівці, які не живуть в Україні. Так, ситуативно і зовсім не довго я можу навіть обуритись, а потім розумію, що це люди з іншої планети, вони живуть в іншій реальності. Щось доводити, сперечатись немає ніякого сенсу, та й сили.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Местный
+3
|17 час. назад
0 Цитировать

Назва цієї теми каже про її склад - хвилина мовчання про загиблих. Коли люди уходять від життя то це подія і часто сумна подія. Хочеться якогось добра і стабільного добра

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш

Хвилина мовчання по загиблих через російську війну

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы