Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Хвилина мовчання по загиблих через російську війну

Местный
+4
|20 Фев 2026
0 Цитировать

Цю тему я створюю шоб відвідувачі цього сайту бачили і знали про життя українців та наші основні думки про життя і християнство. Допоможи Боже нам, нехай втішаться родичі загиблих Якшо це можливо та нехай припиниться зло і інше лихо а також хай зупиняться бойові дії і наступить мир або перемир'я . Боже Ти Всемогутній, на Тебе уся надія та наші погляди. Слава Ісусу Христу

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1714
|21 Фев 2026
1 Цитировать

Рашистські війська, борються не з ЗСУ, а з мирним населенням України. Так як на фронті у них не все так гарно, як завантажують в ватні голови московитів їх зомбоящики.. то патрушев під маскою "путін".. вирішив бомбити і тероризувати мирне населення. Хоча це і був його початковий план, на 24 лютого 2022 року.. який хвала Господу, не підтримав тоді шаман-шойгу.

П.С. Сьогодні у нас вранці, прокляті рашистські демони, вдарили КАБом по мирному часному сектору.. Є загиблі і поранені.. двое із них маленькі дітки.. Одна жінка у важкому стані госпіталізована.. Один будинок зруйнований повністю, згоріли авто і понівечені 10 будинків.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+617
|21 Фев 2026
2 Цитировать
Цитата Asher
Сьогодні...

Ви знаєте, поставила смайлик, який плаче, бо він означає співчуття,  а насправді у мене вже набагато менше сліз. Немає сил плакати, стільки горя навколо. Вчора подивилась фото, яке виставила у ФБ донька моєї приятельки про своє життя. Вона не в Україні, виїхала з сім"єю. Деякі люди пишуть, що їх такі фото навіть дратують. Мене ні. Просто це фото про життя "інопланетян".  Зрозуміла, чому мені  вже майже байдуже те, що пишуть наші інвікторівці, які не живуть в Україні. Так, ситуативно і зовсім не довго я можу навіть обуритись, а потім розумію, що це люди з іншої планети, вони живуть в іншій реальності. Щось доводити, сперечатись немає ніякого сенсу, та й сили.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Местный
+4
|21 Фев 2026
0 Цитировать

Назва цієї теми каже про її склад - хвилина мовчання про загиблих. Коли люди уходять від життя то це подія і часто сумна подія. Хочеться якогось добра і стабільного добра

Старожил
+1714
|24 Фев 2026
2 Цитировать
Цитата Д и я
Вчора подивилась фото, яке виставила у ФБ донька моєї приятельки про своє життя. Вона не в Україні, виїхала з сім"єю. Деякі люди пишуть, що їх такі фото навіть дратують. Мене ні. Просто це фото про життя "інопланетян".

Та що там казати, про виїхавших за кордон. У нас на западі України - "інопланетяни". І хоч туди зрідка теж прилітає, але все ж життя там у них зовсім інше. Спілкувався з львів'янами і волинянами.. вони нібито чесно і співчувають нам.. але по-справжньому, те що діється у нас.. і особливо в нас.. не розуміють.

Цитата Д и я
а потім розумію, що це люди з іншої планети, вони живуть в іншій реальності. Щось доводити, сперечатись немає ніякого сенсу

100-пудів..))

Божих благословінь тобі сестричко.. мирного неба, гарного і мирного дня.

З повагою.

Старожил
+1714
|24 Фев 2026
0 Цитировать
Назва цієї теми каже про її склад - хвилина мовчання про загиблих.

Хочеш сказати, типу.. - "Увага...! Ви зайшли у мою гілку, - мовчки хвилину дивіться на мій постер".. Так?

Старожил
+617
|24 Фев 2026
2 Цитировать
Цитата Asher
Божих благословінь тобі сестричко.. мирного неба, гарного і мирного дня.

Дякую. Теж щиро бажаю  Вам, Вашій сім"ї та тим, хто поруч, Божого захисту, Його благословінь.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Местный
+4
|24 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Хочеш сказати, типу.. - "Увага...! Ви зайшли

зараз нічого казати не буду а тема створена для вшанування жертв війни

Местный
+4
|24 Фев 2026
1 Цитировать

о Боже нам не треба нових втрат на війні нам треба шоб росія дала нормальне життя українцям. нам треба припинення вогню і відновлення життя людей. нам треба життя іспасіння. Боже допоможи нам і Тобі вся слава.

нехай загиблі отримають кращу долю на небесах.Боже дякую тобі за цей день і за можливість бути живим і корисним для Божої справи.

Местный
+4
|25 Фев 2026
0 Цитировать

Боже Ти Всемогутній , Ти знаєш як допомогти і врятувати українців

Местный
+4
|25 Фев 2026
0 Цитировать

У Бога є план для кожної людини і для кожного українця також. Світла пам'ять загиблим. Україна має жити

Местный
+4
|2 Мар 2026
0 Цитировать

хто загинув за Україну той має бути пригаданий у вічності

Местный
+4
|17 Мар 2026
1 Цитировать

Світла памьять загинувшим захисникам України і хвилина пошани усім жертвам цієї жахливої і поганої війни. Дай Боже нам спокою і безпеки. Уся слава Богу

Старожил
+1714
|18 Мар 2026
0 Цитировать

З рудим американським нарцисом, який відкрито вже допомогає болотній заробляти гроші на війну в Україні.. у нас ще буде багато хвилин такого мовчання. Тільки віра в те, що Господь не полишить Україну і закінчить цю криваву війну.. дає сили не опускати руки.

П.С. І ще ось що.. Знаючи те, що нічого на планеті не відбувається без волі Господа, і те що після "посіву" обов'язково приходить "жатва".. Мені спадає на думку те, що Іран сьогодні мабуть "пожинає" свій посів, що насіяв в Україні. А насіяли вони достатньо.. Ізраїль до речі теж... за те що свого часу відвернувся від України і пасивно підтримував (мабуть ще підтримує) болотного демона. Американці теж гарантовано пожнуть уже свій посів.. Він сьогодні активно і відкрито сієтся через їхнього рудого вибранця.. і який по будапештському договору, повинен захищати Україну а не болотну московію. "Чорні тюльпани" вже полетіли в штати..? Тому - далі буде. Думаю так.

З повагою.

Местный
+4
|20 Мар 2026
0 Цитировать

Віра в Бога і віра в Іісуса Христа має бути. Пошана загиблим захисникам і співчуття усім жертвам ворожої агресії . Царство небесне загиблим, кожен день в Україні люди гинуть сотнями чи десятками. Боже Великий на тебе наша надія і уповання. Хай святиться імья твоє Наш Благий і Добрий Бог.

Местный
+4
|21 Мар 2026
0 Цитировать

Люди мали жити але вони загинули. Світла пам'ять українським героям і усім жертвам російської агресії .

Местный
+4
|27 Мар 2026
0 Цитировать

Світла пам'ять загиблим українцям і жертвам агресії ворогів. Бог є на цьому світі і Він бачив і знає хто загинув від злого удару а хто підчас бойових дій а хто підчас евакуації чи у госпіталі. Ніхто не має права вбивати українців

Местный
+4
|27 Мар 2026
0 Цитировать

Люди мають право на життя і даремно сусідня країна почала цю тяжку війну

Местный
+4
|31 Мар 2026
0 Цитировать

В Україні в 9:00 кожен день йде вшанування загиблих хвилиною мовчання

Местный
+4
|1 Апр 2026
0 Цитировать

Нажаль війна ще не закінчена і люди гинуть. Пошана загиблим. Бог усе бачить

Местный
+4
|6 Апр 2026
0 Цитировать

Пошана загиблим. Ніхто не має права вбивати українців

Местный
+4
|6 Апр 2026
0 Цитировать

Люди мають право жити і Бог знає про це право і Він поважає Його. У старому Завіті багато людей гинули і були вбиті а у новому Завіті прийшов Агнець Божий на імья Ісус і вчив правді, вірі і спасінню

Местный
+4
|9 Апр 2026
0 Цитировать

В Україні кожен день в 9:00 зранку воздається пошана пам'яті загиблих на війні. Люди мали б жити але немало українців померли. Ніхто не має права вбивати українців

Хвилина мовчання по загиблих через російську війну

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы