Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

А зараз люб'язно слово надається сестрам

Местный
+3
|28 Янв 2026
0 Цитировать

вітаю усіх сестер во Христі і інших жінок і надаю слово і місце їм для повчання, спілкування і служіння словом. На сайті є християнки і їх кілька просто в останні 10-15 днів від них дуже небагато новин і інформації . Є кілька тем де вони іноді шось пишуть а я вирішив надати місце для слів від наших блажених українських і зарубіжних сестер во Христі. Це наші цікаві і неповторні відвідувачки сайту а саме: Дія, юс-Лілі , Жанна , doch, Стефанія і можливо деякі інші. Шо ж благословляємо християнок сайту Інвікторі на розумне та гарне і добре спілкування та пізнання Бога. Бог любить вас

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Местный
+3
|28 Янв 2026
0 Цитировать

Шановні можна вітатися, можна молитися і можна спілкуватися для спілкування , натхнення та полегшення життя і обміну досвідом і думок, як Богу буде завгодно.

Местный
+3
|17 Фев 2026
0 Цитировать

ця тема також створена не дарма. жінки і дівчата можуть висловити свої думки та написати побажання або поради

Старожил
+617
|24 Фев 2026
1 Цитировать
ця тема також створена не дарма. жінки і дівчата можуть висловити свої думки та написати побажання або поради

Розумію, що Ви хотіли як краще, хотіли висловити своє шанобливе ставлення до сестер,  але на мій погляд, вийшло так собі.  Навіщо створювати спеціальну тему для того, щоб жінки та дівчата могли висловитись, адже вони можуть висловлюватись в  будь-якій темі форума.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1714
|25 Фев 2026
1 Цитировать
Цитата Д и я
адже вони можуть висловлюватись в  будь-якій темі форума.

Похоже типу.. брати - зліва, сестри - справа..

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Местный
+3
|25 Фев 2026
0 Цитировать

Просто окрема тема де можуть писати учасниці форума Інвікторі Якшо є шо сказати і якшо в інших темах не цікаво

Старожил
+1714
|25 Фев 2026
0 Цитировать
де можуть писати учасниці форума Інвікторі Якшо є шо сказати і якшо в інших темах не цікаво

Щось ти погано знаєш суть і ментальність жіночої статі.. Мабуть нежонатий.. Так?

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Местный
+3
|26 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Щось ти погано знаєш суть і ментальність жіночої статі..

так я не усе знаю про жінок

Цитата Asher
Мабуть

мабуть воно і в Африці мабуть. особисте життя це частина життя. гарно коли особисте життя у мирі з Богом

Местный
+3
|26 Фев 2026
1 Цитировать
Цитата Д и я
Розумію, що Ви хотіли як краще,

добре шо ви проявили увагу і зрозуміли шо я хотів як краще. дай Боже миру Україні або перемир'я

А зараз люб'язно слово надається сестрам

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы