Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Четверта за значимістю причина війни в Україні.

Старожил
+216
|8 Ноя 2025
0 Цитировать

34 роки в Україні ростуть храми лжерелігій і ідольські істукани, - позносивши пам'ятники Леніну, замінили їх іншими істуканами.

-

Коли християнам нагадуєш про це, вони зазвичай нагадують цю Ісусову притчу:

24 Іншу притчу подав Він їм, кажучи: Царство Небесне подібне до чоловіка, що посіяв був добре насіння на полі своїм.
25 А коли люди спали, прийшов ворог його, і куколю між пшеницю насіяв, та й пішов.
26 А як виросло збіжжя та кинуло колос, тоді показався і кукіль.
27 І прийшли господареві раби, та й кажуть йому: Пане, чи ж не добре насіння ти сіяв на полі своїм? Звідки ж узявся кукіль?
28 А він їм відказав: Чоловік супротивник накоїв оце. А раби відказали йому: Отож, чи не хочеш, щоб пішли ми і його повиполювали?
29 Але він відказав: Ні, щоб, виполюючи той кукіль, ви не вирвали разом із ним і пшеницю.
30 30 оставьте расти вместе то и другое до жатвы; и во время жатвы я скажу жнецам: соберите прежде плевелы и свяжите их в связки, чтобы сжечь их, а пшеницу уберите в житницу мою.
(Матв.13:24-30)

Якщо ви перечитаєте ті гріхи яким дан перелік у гілці - Друга за значимістю причина війни в Україні. то побачите що там є: ідолослуження, єресі. Тобто - гріхи поширюються, а Боже покарання і прокляття за них ніхто не відміняв.

- То що ж робити?

Є дві методи як подолати цю ділему:

1. Молитись щоб Бог очищував землю України - і від ідолопоклонства, і від лжерелігій, і від лжехристиянства.

2. Посиленно проповідувати Благу Звістку Ісуса Христа - і поганам, і заблудлим.

-

То хто це буде робити, бо зараз саме заблудлі на вулицях "благу звістку" проповідують, тобто - дожились.

Bible Preacher Ministries
Старожил
+1710
|10 Ноя 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
бо зараз саме заблудлі на вулицях "благу звістку" проповідують, тобто - дожились

https://www.facebook.com/reel/593168407191322

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+216
|10 Ноя 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
https://www.facebook.com/reel/593168407191322

На кожну людську думку, можно знайти іншу думку, протележну за змістом.

Проте Божа воля весь час незмінна.

Бог лжепророків не жалує, проте так само не жалує тих хто зводить наклеп на справжніх пророків.

-

15 Хто оправдує несправедливого, і хто засуджує праведного, обидва вони Господеві огидні.
(Пр.17:15)

Деяким людям легше слухати і бачити з новин, як гинуть інші на фронті, ніж визнати свої гріхи.

Зазвичай кажуть що час нас розсудить - ні, часу вже сплинуло досить.

Судити буде Бог, і правосуддя в Його руках.

Старожил
+1710
|11 Ноя 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
На кожну людську думку, можно знайти іншу думку, протележну за змістом.

Для мене особисто, думка повинна бути узгоджена зі Св.Писанням.

Цитата Preacher
Проте Божа воля весь час незмінна.

100- пудово.. Але ти ж гарантовано її достеменно не знаєш.. як і я теж. І як вчить Ап. Павло - "Насправді, вони вихваляються ... тільки своїм плотським розумом".. то зрозуміло, що для тілесного мудрування ні Писань, ні Духа - не потрібно.

Цитата Preacher
Бог лжепророків не жалує,

Господь Бог попускає бути лжепророкам.. А тим хто Його - Він дав Духа, Мудрість і Св.Писання. Тому суд лжепророків поки що відтягується.. Не згоден..? Тоді вчи уважно Писання. Все..

Цитата Preacher
проте так само не жалує тих хто зводить наклеп на справжніх пророків.

За все свое християнське життя, я поки що не чув пророцтв для певних частин світу, які б збулися так як кажуть багаточисленні сучасні пророки. Також Бог точно не наказує за несприйняття істиних пророцтв.. такого накажуть особисті справи і помилки (як ще кажуть - життя). Так вчать Писання..

П.С. Особисто я нічого не відкидаю, якщо це узгоджено зі Св.Писаннями.. але і не переймаюсь дуже теж.. Знаю точно, якщо щось треба буде зробити по цьому.. то це мені мій Господь Ісус Христос підскаже і розкаже, як і що треба. В цьому я вже давно пересвідчився. І ще що мені відомо.. то це те, що Господь в останній час більш попереджував певну церкву особисто.. і в її місцевому значенні, а не в глобальному.

З повагою.

Старожил
+216
|11 Ноя 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
100- пудово.. Але ти ж гарантовано її достеменно не знаєш.. як і я теж. І як вчить Ап. Павло - "Насправді, вони вихваляються ... тільки своїм плотським розумом".. то зрозуміло, що для тілесного мудрування ні Писань, ні Духа - не потрібно.

Все, ви перемогли - тих чотирьох причин війни немає, каятись нікому ні в чому вже не потрібно, проблема зникла, всім можна починати весело радіти.

Цитата Asher
Також Бог точно не наказує за несприйняття істиних пророцтв.. такого накажуть особисті справи і помилки (як ще кажуть - життя). Так вчать Писання..

17 Так говорить Господь Саваот: Ось Я пошлю на вас меча, голод та моровицю, і дам їх, як обридливі фієи, яких не їдять через їхню непридатність.
18 І буду гнатися за ними мечем, голодом та моровицею, і дам їх на пострах для всіх земних царств, на прокляття, і на остовпіння, і на посміховище, і на ганьбу серед усіх народів, куди Я їх був повиганяв,
19 за те, що не слухалися слів Моїх, говорить Господь, що посилав Я до них рабів Моїх пророків, рано та пізно, та не слухали ви, говорить Господь.
(Єр.29:17-19)

Старожил
+1710
|20 час. назад
0 Цитировать
Цитата Preacher
Все, ви перемогли - тих чотирьох причин війни немає, каятись нікому ні в чому вже не потрібно, проблема зникла, всім можна починати весело радіти.

Нічого толкового сказати - перейшов на сарказм. Зрозуміло...

А твої "4-причини" - вилами по воді писані.))

Та і ПравСлавіє в Україні тут ні до чого.. Це взагалі не Церква Христова а лише "охристиянизоване поганство".

По твоїм супердуховним висновкам, Індію Бог давно б повинен вже віддати вогню і мечу..

Цитата Preacher
буду гнатися за ними мечем, голодом та моровицею, і дам їх на пострах для всіх земних царств, на прокляття ... за те, що не слухалися слів Моїх, говорить Господь,

Не тяни за вуха сюди Закони старого Завіту.

Новий Завіт і Христос вчить так: - "Якщо ж хто почує Мої слова, та не коритиметься їм, то Я йому не суддя, бо не судити світ Я прийшов, а врятувати його. Хто Мене не визнає і не приймає слова Мої, тому буде інший суд: ті слова, яким Я навчав, будуть йому суддею в Останній день." (Євангеліє від Івана 12:47-43)

Зрозуміло?

З повагою.

Старожил
+216
|18 час. назад
0 Цитировать
Цитата Asher
А твої "4-причини" - вилами по воді писані.))

У служынні Живому Богу є багато переваг, одна з них - Він сильний Сам захистити Своє слово.

Бог нас розсудить.

Цитата Asher
перейшов на сарказм

Це добре що ви розумієте сарказм, - правда добре.

Цитата Asher
Не тяни за вуха сюди Закони старого Завіту.

Якщо уважно читати Новий Заповіт, можно побачити що він увесь наповнений цитатами зі Старого.

А все життя Ісуса Христа, це виконання пророцтв пророків Старого Заповіту.

-

52 І Він їм сказав: Тому кожен книжник, що навчений про Царство Небесне, подібний до того господаря, що з скарбниці своєї виносить нове та старе.
(Матв.13:52)

Але якщо вам до вподоби розводити рейвах на гілках форуму, то цей самий рейвах до вас і прилипне.

Старожил
+216
|7 час. назад
0 Цитировать
Цитата Asher
Новий Завіт і Христос вчить так: - "Якщо ж хто почує Мої слова, та не коритиметься їм, то Я йому не суддя, бо не судити світ Я прийшов, а врятувати його. Хто Мене не визнає і не приймає слова Мої, тому буде інший суд: ті слова, яким Я навчав, будуть йому суддею в Останній день." (Євангеліє від Івана 12:47-43)

Як треба розуміти цей вірш - Ісус справді не суддя, а Спаситель і Він не буде суддею на суді. А щодо суду в останній день, то хто там буде судимий? Чи то люди по плоті будуть судимі там, чи їх душі?

- Звісно людські душі.

Тобто, по Слову Божому в останній день будуть судимі людськи душі неспасенних грішників.

-

А чи Божий суд відмінений зараз - звісно ні. А чи судить Суддя всієї Землі людей по плоті зараз, - давайте подивимось у Слові Божому.

31 Бо коли б ми самі судили себе, то засуджені ми не були б.
32 Та засуджені від Господа, караємося, щоб нас не засуджено з світом.
(1Кор.11:31,32)

-

Скількі міст, містечок та сіл зтерті з лиця Землі, там нічого не залишилось, саме поле будівельного сміття та бур'яни. Тому мене дуже дивує небажання людей вчинити каяття у власних гріхах, - бо винних дуже багато. Якесь демонічне небажання покаятись перед Господом, який помер за нас на хресті, - наче хтось якимось чаклунством, зачаклував всіх людей в цій країні.

Старожил
+1710
|2 час. назад
0 Цитировать
Цитата Preacher
У служынні Живому Богу є багато переваг, одна з них - Він сильний Сам захистити Своє слово.

Згоден.. але якщо це дійсно Його Слово.

Цитата Preacher
Бог нас розсудить.

Для чого очікувати розсуд Бога... Тим паче, його може і не бути.. скорійш всього.

Навпаки, Св.Писання вчать: - "Невже ви не знаєте, що святі люди Божі судитимуть світ? І якщо ви судитимете світ, то хіба ж ви нездатні вирішити такі дрібні справи?"

Цитата Preacher
Це добре що ви розумієте сарказм, - правда добре.

Я ще розумію, що сарказм з'является там, де закінчуються розумні(логічні) аргументи.

Цитата Preacher
Якщо уважно читати Новий Заповіт, можно побачити що він увесь наповнений цитатами зі Старого.

Так.. Але не Законами старого Завіту.

Цитата Preacher
А все життя Ісуса Христа, це виконання пророцтв пророків Старого Заповіту.

Це життя Ісуса.. але точно не твоє і не моє..

Цитата Preacher
І Він їм сказав: Тому кожен книжник, що навчений про Царство Небесне, подібний до того господаря, що з скарбниці своєї виносить нове та старе. (Матв.13:52)

Писання друже, треба вивчати в їх цілостності.. а не видирати з них лише те, в що ти віриш..

Тому вивчай уважно Біблію.. а поки що ось почитай і подумай - "Тож Закон був нашим охоронцем й захисником, та мав привести нас до Христа, щоб ми змогли виправдатися перед Богом вірою своєю".

І далі увага..! - "А зараз, коли ця віра прийшла, ми більш не потребуємо, щоб Закон був нашим охоронцем". (Гал.3:24-25)

Цитата Preacher
Але якщо вам до вподоби розводити рейвах на гілках форуму, то цей самий рейвах до вас і прилипне.

Рейвах, це ти розвів друже.. Наповидирав місць з Писань, як кажуть у нас - "не к селу - не к городу". Потім притянув до них за вуха ще й ПравСлавие. Що там в твоїй голові тільки робиться.. це жесть! Чи сміятися тут, чи плакати.. не знаю. Ну да ладно.. розумію.. останній час.

З повагою.

Старожил
+1710
|1 час назад
0 Цитировать
Цитата Preacher
Тобто, по Слову Божому в останній день будуть судимі людськи душі неспасенних грішників.

Судимі будуть всі..  - «…Всім нам належить стати перед судом Христовим, щоб кожному одержати згідно з тим‚ що він робив, живучи в тілі, добре або лихе» (2Кор. 5:10) ... і почнеться він з віруючих.

Цитата Preacher
А чи Божий суд відмінений зараз

Суд не відмінений а відкладений..

Цитата Preacher
чи судить Суддя всієї Землі людей по плоті зараз

Для цього треба розібратися що таке Суди Божі.. На жаль для цього у мене немає ні часу, ні бажання з тобою спорити. Покажу лише як часто судить Бог - Рим.2:24 - Тому Бог віддав їх у гріховні бажання їхніх нечистих сердець.. Не зрозумів..? Просто - Бог перестав втручатися в їх життя і відпустив їх в "вільний політ". Ось тобі і суд. В чому вони звинуватять Бога?

Цитата Preacher
мене дуже дивує небажання людей вчинити каяття у власних гріхах,

Як же їм каяться, коли вони духовно мертві.. і не розуміють що це таке?

Ти сам особисто, скількох таких привів до Христа?

Цитата Preacher
Якесь демонічне небажання покаятись перед Господом, який помер за нас на хресті, - наче хтось якимось чаклунством, зачаклував всіх людей в цій країні.

Ти ще сумніваєшся? Поганське московитсько-ГБешне правславіє ще має багато впливу в Україні, староруське поганство, ведизм і т.д. Потім ще й болотна недоімперія має сотні штатних шаманів, і різних відьмацьких груп.. які день і ніч проклинають Україну і ЗСУ. Та і двері для цього в Україні теж відкриті.. - одна лише демонічна корупція у владі (дуже помножена в час війни), чого варта.. Мовчу вже за ЗСУ, де вона починається вже прямо з порогу ТЦК. Ось так..((

З повагою.

Четверта за значимістю причина війни в Україні.

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы