Изучая палеоиврит я натолкнулся на слово
Изучая палеоиврит я натолкнулся на слово
Ну, и "как христиане проклинают Всевишнего"?
Видно шрифт палеоиврита не прошел и вся остальная писанина автоликвидировалась. Но я пытался, как говорится
В предыдущем посте я выложил ссылку на слово в палериврите которое я считаю является протагонистом слова Бог и оно переводится как Ваал. Бет аин ламед Баал. Греки заимствовали эти буквы из палеоиврита для своего алфавита и отсюда в кириллицу. Бет превратился в Б аин в О и ламед в Г. Иврит читается справа налево и греки перевернули на 180 градусов буквы. В результате всего имя Ваала отождествляется со Всевышним. Мы говорим слова Богу а в реальности это звучит как слава Ваалу.
1Кто-то счиает что земля плоская и тоже на что нибуть опирается, но земля остается круглой .
2:Якщо я на своїй рідній мові кажу Слава Іісусу Христу(або Слава Богу)- то це буде так як і звучить.
І "ні за які вуха" ви іншого не притягнете.
Візьмемо ще слово Господь, яке в івриті також означає Ваал. А це вже другий свідок. Це свідчить про те, що хтось навмисно ввів ці слова в давні часи з метою прославлення ворога Всевишнього щоразу, коли всі вимовляють ці слова, які начебто стосуються Його.
Для того щоб мати з вами далі розмову, давайте трішки познайомимось.Ви написали що "віруєте в душі", скажіть Іісус Христос є Спаситель увірувавших в Нього і ваш особисто?
Маячня якась..
Особисто я молюся не на якомусь палерівриті.. а на рідній українській. У нас в Україні Ісус і є Ісусом.
Як на мене, це що називається "притягнуто за вуха". Навіть в якійсь мірі богохульство, бо обмежує Бога в Його можливостях. Людина славить Бога. Хіба Бог в ці моменти не бачить справжні наміри людини, її прагнення. Хіба Він може переплутати і не зрозуміти, кого саме славить людина, навіть якщо її хтось колись ввів в оману, підсунувши якесь інше слово. Щось тут не те.
Не можу добавити пост. Пише пустой пост.
Але все ж таки пост добавили, його видно. Тут часто якісь технічні проблеми.
Яка маячня. Все логічно. Почитайте Осія 2-16:17 це вже було тоді.
15 І помщуся на ній за дні Ваалів, в які вона їм кадила і одягала свої сережки та свої ланцюжки, і вона ходила за своїми любовниками, а Мене забула, — говорить Господь.
16 Через це ось Я дам їй заблукати, приведу її в пустелю та заговорю до її серця,
17 і там дам їй її посілість і долину Ахора, щоб відкрити її розум, і вона там буде впокорена за днями своєї молодості і за днями її приходу з єгипетської землі.
18 І буде, що в той день, — говорить Господь, — вона назве Мене: Мій чоловік! І більше вона не назве Мене Ваалами
Читай друже уважно все що вище і нижче віршів які ти дав,попробуй все це звязати з назвою теми і тим що ти писав на початку теми.
Вяжеться?
Нефіліми існують? Почитайте Буття 6:1-8;.. а також Послання Іуди і 2-Петра 2:4;
З повагою.
Не хоче працювати цей форум. Може вам і не потрібно знати все це що я хочу донести вам усім. Наша боротьба не проти плоті та крові а проти влади зла. Але де вона є хто з вас знає?
Єремія 23:26-27
Вельмишановний пане Asher я щось таке помʼятою ми з вами вже спілкувалися на цю тему. Але тоді ви мені доказували що це маячня ї ніяких нефелимов не існувало. Десь 10 років тому. Зараз я спробую довести людству чому такі проблеми у церквах. Через то що вони славлять Ваала та спонукають духа від нього що веде їх не від гріха а до загибелі. Не тільки у нас а по всьому світу.
Вельмишановний taras2him.. вибач але я не пам'ятаю такого, щоб я заперечував нефілімів.. Біблію вивчаю з середини 90-х, і завжди знав, що в 6-розділі Буття, в 4-вірші, ясно написано.. "..в ті часи (і пізніше) на землі жили нефілими".
Хм-м.. Один тут люто постить про священства.. (але невідомо кого).. з-за якого ніби сталася і продовжується війна в Україні.. Ти ж - про "поклоніння ваалу" в якихось церквах.. (теж невідомо в яких).. Панове, це ж чисто - плітки..
**Плітки - близька рідня з брехнею.. що являється гріхом в очах Господа Христа.
З повагою.
Один з перших признаків що людина в звабленні (в обольщении)- всі (весь світ) розуміють щось не правильно і тільки я розумію це правильно (ну і ще декілька таких як я).
Нічого нового.
Показуєш чоловіку що ті місця з біблії які він пропонує, ну ніяк не стикуються, з тим що він доказує (з назвнням теми),а він не чує і не бачить.
А це вже наступний признак зваблення.