Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Які плани на майбутнє коли нерідко є військове напруження?

Старожил
+14
|28 Окт 2024
0 Цитировать

Бог каже шо є вічне життя і два шляхи - рай і пекло. Шлях до раю є з Ісусом Христом. Підчас війни багато людей відчувають напруження але в усі часи треба вірити в Бога, молитися і робити добро а також піклуватися про своїх рідних і своїх по вірі. Якшо хтось страждає то цій людині треба допомогти або полегшити її страждання або позбавити страждань і небезпеки. Також є право проявляти активність до спасіння людей і захисту людей але кожна нормальна держава повинна враховувати шо є люди ( багато чи небагато) які непридатні до військової служби є реальні інваліди і є люди духовний світ і віра яких нічого спільного зі злом і вбивством людей не має нічого спільного і кожна нормальна держава поважає життя і права своїх громадян і свого населення

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+14
|28 Окт 2024
0 Цитировать

Будьмо, хлопці і дівчата

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+14
|29 Окт 2024
0 Цитировать

Було б гарно Якшо б ситуація покращилась а ще краще шоб рос армія пішла до себе додому в рашу, Оце б було дуже Класно

Старожил
+14
|31 Окт 2024
0 Цитировать

Цікаво як живуть наші люди і шо вони планують

Старожил
+14
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

окрім рашистів і рос арміі яка наступає і вбиває українців нажаль ще є деякі люди на нашій святій українській землі і на цьому сайті які шукають суперечок і різні негарні слова говорять і пишуть. Боже, Боже шо за люди. це шось це просто шось. Боже дай їм покаяння бо вони живуть в Україні

Старожил
+14
|5 Ноя 2024
0 Цитировать

життя має бути і людське життя має значення перед Богом і перед людьми

Старожил
+14
|12 Ноя 2024
0 Цитировать

будемо жити у вірі в Бога і стояти в Істині

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

Із цію темою — так само, як і з тою — про “нарахунок Харкова”!

.....

автор чекав мене тут раніше.

Та я — тоді не прийшов!

автор видалив те своє повідомлення, у якому він запрошував мене “сюди”!

Модератор може його прочитати. —> там є слово “подивимось”!

.........

тема покликана посіяти розбрат, як всередині українського суспільства, так і поза його межами!

..........

За допомогою “вишуканих” технологій Обману (Брехні)!

—> можу “розписати” ДЕТАЛІЗОВАНО!

Легкою зрозумілою літературною(!) мовою!

Аргументовано і лаконічно!

Без потери смысла и смысловой нагрузки!

Корабельщик
Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

нажаль сатаністи серед користувачів цього форуму є - і ім'я цого хитрого порушника видно багатьом хоч він і приховує своє ім'я та люди вже знають.Боже дай покаяння цій злій і ображеній людині а якшо неможливо покаятись цьому в'ячеславу (корбену далласу) то Боже будь ласка забери його подалі від нас шоб не провокував злодій такий хитрий і підлий

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Із цію темою — так само, як і з тою — про “нарахунок Харкова”! ..... автор чекав мене тут раніше. Та я — тоді не прийшов!

не чекав я тебе а ти прийшов як блудний син і блудний пес! йди і працюй і допомагай українцям! працюй і донать на ЗСУ!

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
За допомогою “вишуканих” технологій Обману (Брехні)! —> можу “розписати” ДЕТАЛІЗОВАНО! Легкою зрозумілою літературною(!) мовою! Аргументовано і лаконічно! Без потери смысла и смысловой нагрузки!

йди працюй ледар такий хитрий! прцюй корбен даллас, працюй і донать на ЗСУ або пораненим!

Старожил
+14
|16 Ноя 2024
0 Цитировать

усім доброї ночі і може зранку буде більше гарних слів і гарних ідей

Старожил
+14
|17 Ноя 2024
0 Цитировать

багато задумів на серці у людини але збудеться тільки Боже

Старожил
+14
|17 Ноя 2024
0 Цитировать

дай Бог шоб було добро

Старожил
+14
|21 Ноя 2024
0 Цитировать

якісь плани є і якісь будуть. хай добро переможе зло

Старожил
+14
|11 Дек 2024
0 Цитировать

одного дня ця війна має закінчитись

Старожил
+14
|23 Дек 2024
0 Цитировать
За допомогою “вишуканих” технологій Обману (Брехні)! —> можу “розписати” ДЕТАЛІЗОВАНО!

ви бачите люди шо це за людина? це якийсь  сатанинський шабаш. якийсь хитрий брехливий план у нього

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+14
|23 Дек 2024
0 Цитировать

плани є, плани жити, плани працювати, плани робити добро і захищати це добро

Старожил
+14
|27 Дек 2024
0 Цитировать

Плани є і життя буде йти навіть Якшо складно. Хай Бог допоможе Україні і збереже наших воїнів і інших українців і мешканців України . Хай добро переможе зло і хай Бог царює і володарює і життях людей

Які плани на майбутнє коли нерідко є військове напруження?

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы