Мне жутковато смотреть как обстреливают один из лучших городов Украиньі - город Харьков.
Мне жутковато смотреть как обстреливают один из лучших городов Украиньі - город Харьков.
Харьков обстреливается рашистами часто и сейчас возможности защитить людей от ракет практически нету. единственное что может помочь людям ето укрьітия и бомбоубежища. я думаю также нужньі современньіе системьі ппо которьіе смогут угасить огонь вражеских ракет с 300 и других ракет
місто Харків заслуговує на нормальне та достойне життя
р город Харьков заслуживает на нормальную и безопасную жизнь
Harkiv is a city of good people
Разве только в Харькове дело? Зверь с семью головами и десятью рогами уже готовтится выйти из бездны. Никакой "нормальной и безопасной жизни" нигде не будет. Впрочем, весь этот "мир лежит во зле", и время жатвы земли приближается с каждым днем. Вот об этом и следует думать всем христианам, дабы не остаться без масла для своих светильников и вовремя пробудится своим духом.
хто б там шо не казав а ми як християни як служителя, як люди доброї волі і доброї совісті маємо робити добро і уникати зла
р делайте добро і ізбегайте зла
God likes truth and He can help. I wish Kharkiv will recieve help from God and from people
було б добре допомогти людям у Харкові та придумати та спланувати міри по захисту цього українського міста
р читайте текст вьіше
its good to help people in Kharkiv
Так шо?
дай Боже спасіння і безпеки
р Бог все відіт
God is our love and safe place
питання залишається відкритим
Питання про безпеку міста Харків і інших міст залишається
the question about Kharkiv is still actual
хай Бог прославиться через нашу проблему. Харків це видатне та гарне українське місто
Питання по цьому місту залишається
The question about this is still present
На жаль. ))) Це наш страшний біль і сльози. Я мрію про те, щоб Харків став знову мирним та процвітаючим містом. Багато чого могла б написати з цього приводу, але не хочу на християнському форумі транслювати свої почуття та ставлення до вбивць та терористів, а без цього написати не зможу. Наши любимые и дорогие харьковчане, держитесь.
так ви маєте таке право, хай Бог вам допоможе
питання залишається важливим і актуальним
Боже допоможи і захисти Харків і харків'ян
5 листопада в 16:45 ворожі беспілотники атакували місто Харків. 3 українські людини травмовано. ганьба рашистам
нажаль ворог хитрий і злий. хай прийде нормальна і достатня допомога Україні і зсу і ще хай добро переможе зло