Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Что на счет помощи Харькову и защитьі от ракет?  

Старожил
+14
|30 Янв 2024
0

Мне жутковато смотреть как обстреливают один из лучших городов Украиньі - город Харьков.

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+14
|30 Янв 2024
0

Харьков обстреливается рашистами часто и сейчас возможности защитить людей от ракет практически нету. единственное что может помочь людям ето укрьітия и бомбоубежища. я думаю также нужньі современньіе системьі ппо которьіе смогут угасить огонь вражеских ракет с 300 и других ракет

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+14
|1 Фев 2024
0

місто Харків заслуговує на нормальне та достойне життя
р город Харьков заслуживает на нормальную и безопасную жизнь
Harkiv is a city of good people

Старожил
-52
|13 Фев 2024
0
Цитата igor 84
місто Харків заслуговує на нормальне та достойне життя р город Харьков заслуживает на нормальную и безопасную жизнь Harkiv is a city of good people

Разве только в Харькове дело? Зверь с семью головами и десятью рогами  уже готовтится выйти из бездны. Никакой "нормальной и безопасной жизни" нигде не будет. Впрочем, весь этот "мир лежит во зле", и время жатвы земли приближается с каждым днем. Вот об этом и следует думать всем христианам, дабы не остаться без масла для своих светильников и вовремя пробудится своим духом.

Старожил
+14
|18 Сен 2024
0

хто б там шо не казав а ми як християни як служителя, як люди доброї волі і доброї совісті маємо робити добро і уникати зла
р делайте добро і ізбегайте зла 
God likes truth and He can help. I wish Kharkiv will recieve help from God and from people

Старожил
+14
|18 Сен 2024
0

було б добре допомогти людям у Харкові та придумати та спланувати міри по захисту цього українського міста
р читайте текст вьіше
its good to help people in Kharkiv

Старожил
+14
|20 Сен 2024
0

Так шо?

Старожил
+14
|23 Сен 2024
0

дай Боже спасіння і безпеки
р Бог все відіт
God is our love and safe place

Старожил
+14
|10 Окт 2024
0

питання залишається відкритим

Старожил
+14
|10 Окт 2024
0

Питання про безпеку міста Харків і інших міст залишається

Старожил
+14
|12 Окт 2024
0

the question about Kharkiv is still actual
хай Бог прославиться через нашу проблему. Харків це видатне та гарне українське місто

Старожил
+14
|28 Окт 2024
0

Питання по цьому місту залишається

The question about this is still present

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+607
|28 Окт 2024
1
Цитата igor 84
Питання по цьому місту залишається

На жаль.  ))) Це наш страшний біль і сльози. Я мрію про те, щоб Харків став знову мирним та процвітаючим містом. Багато чого могла б написати з цього приводу, але не хочу на християнському форумі транслювати  свої почуття та ставлення до вбивць та терористів, а без цього написати не зможу.  Наши любимые и дорогие харьковчане, держитесь.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+14
|29 Окт 2024
1
Цитата Д и я
не хочу на християнському форумі транслювати  свої почуття

так ви маєте таке право, хай Бог вам допоможе

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+14
|4 Ноя 2024
0

питання залишається важливим і актуальним

Старожил
+14
|5 Ноя 2024
0

Боже допоможи і захисти Харків і харків'ян

Старожил
+14
|6 Ноя 2024
0

5 листопада в 16:45 ворожі беспілотники атакували місто Харків. 3 українські людини травмовано. ганьба рашистам

Старожил
+14
|21 Ноя 2024
0

нажаль ворог хитрий і злий. хай прийде нормальна і достатня допомога Україні і зсу і ще хай добро переможе зло

Старожил
+14
|14 Дек 2024
0

Тема і питання залишається відкритими

Старожил
+1700
|16 Дек 2024
2
Жити більше не хочеться! Росіяни сьогодні бомбардували Гельсінкі та інші міста Фінляндії. Одночасно вони вторглися на Карельський перешийок, проте отримали там гідну відсіч…. Багато евакуйованих із Гельсінкі повернулися назад… Росіяни хочуть битися, навіть попри те, що вся світова спільнота проти них.
Росіяни дуже кепсько споряджені і сильно потерпають у завірюху. Вони зазнають великих втрат особового складу, а весь світ у захваті від фінського захисту. Проте цивільне населення на півночі втікає за шведський кордон: їм справді важко. Але тут, у Швеції, усі радо готові допомагати Фінляндії.
Фінляндія звернулася до Ліги націй, але Молотов відмовляється брати участь у будь-яких конференціях. «Росія не перебуває в стані війни з Фінляндією, — стверджує цей малюк, — вона лише продовжує звільняти фінський народ, що чинить опір і вперто не бажає звільнятися».
Зараз у місті вимкнули електроенергію, і це у тисячу разів страшніше за минулий раз, бо ніхто не думав, що вимкнуть так надовго.
Досі нікому не відомо, на яких умовах Росія готова підписати мирну угоду, але Фінляндія перебуває в ситуації, коли їй доведеться погодитися на неприйнятні умови. Насправді всі умови «неприйнятні», інакше навіщо б Росія захоплювала клаптик фінської землі?
Західні держави взагалі не хочуть миру між Росією і Фінляндією. Вони вважають, що краще вже Росія буде при ділі, тоді вона не зможе допомагати Німеччині.
Люди на вулиці виглядають як зазвичай. Ми вже починаємо звикати.
Сьогодні о 12-й Стуре отримав рекомендованого листа, в якому його викликали до військкомату, і чверть по 3-й він вирушив автобусом до Спонґи.
У цьогорічній весні є щось дивне, неможливо їй не радіти, але водночас нестерпно думати, що люди гинуть у той час, як світить сонце і проростають квіти.
... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+1700
|16 Дек 2024
2
Нині знову ворушилися росіяни. Останніми днями з різних приводів вони окупували Литву, Латвію і Естонію. І ослабла Німеччина для нас тут, на півночі, означає лише одне - за нас візьметься Росія. І тому думаю, що радше все життя казатиму «ХГ», ніж терпітиму тут росіян. Важко уявити собі щось жахливіше. Я зустріла фінку в Ельси Юлландер, яка розповідає страхітливі речі про Фінську війну і про ставлення росіян до полонених. Її рідний брат нещодавно повернувся з ув‘язнення і розповідав, що його били так, що кров текла з вух, носа і рота…
Однак правдою є те, що росіяни викрали десятьох маленьких фінських Лотт (дівчатка віком 8-12 років) у Петсамо. Відтоді про їхню долю нічого не відомо.
Минулої весни я казала, що в разі, якщо восени війна ще триватиме, це вже буде неможливо витримати. Але бачите — таки можливо!
Дивно, як легко можна до всього звикнути! Днями я думала, чи настане колись такий день, коли знак «Укриття» у мирному вестибюлі здаватиметься чимось незначним? Тепер цілком зрозуміло, що так і має бути: приміщення, призначене для укриття одних людей, потрібні тоді, коли інші люди вирішують скидати бомби на їхні голови. Залишається лише сподіватися, що колись почуєш від своїх онуків: «Укриття — а що це таке?»
** Зі щоденників Астрід Ліндґрен, 1939-1940
П.С. Як бачимо, з того часу нічого не змінилося.. Але світ на жаль, так і не зрозумів що таке "раша" і "рашисти".
... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+14
|20 Дек 2024
0

нажаль ворог б'є не тільки по цьому вищезазначеному місту а ще й по інших містах. хоч би вимолити припинення вогню

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
-703
|23 Дек 2024
0

Ось:

http://www.invictory.com/forum/subject-22070-impact.html?&ts=1731604239&page=1

Це “адреса” теми “Як на рахунок Харкова та захист міста від кабів і ракет?”

В ній я (трохи) викрив цю “падлючу” “кремлівську” “ботоферму”!

Ця “трійця” також “засвітилась” і в інших темах також!

“найпотужніший”  нік із цієї “ботоферми”, що працює на кремль -- levko 1.

У цієї “ботоферми” є і інші ніки. Та, поки що, “вона” використовує ці!

igor 84 -- майже “дохлий”.

Asher -- скоро “здохне” теж.

истинный, olo...

Є, навіть, Гость із реєстрацією 2010, що зайшови каже: “Странный форум”(!!!)

.........

Не буду “розкривати усіх карт”!

Скажу лише, що: росія — ПЕРЕТВОРИТЬСЯ НА УКРАЇНУ! АМІНЬ!

..........

ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ!

МАЙТЕ ПРАГНЕННЯ ДО УКРАЇНИ!

БО: УКРАЇНА — ЦЕ КРАЇНА СИЛЬНИХ ЛЮДЕЙ!

росія — слабка! —> її ВЖЕ НЕМА! —> ТІКАЙТЕ З НЕЇ!

..........

Отак!

Корабельщик
Старожил
-703
|23 Дек 2024
0

levko 1!

ДРУГ!

Надо писать не ВСУ, а ЗСУ!

ПОНЯЛ?!

Если будешь и дальше писать ВСУ, то всем сразу станет понятно, что ты -- “кремлёвская “зайда””!

Понял?!

ДРУГ

(на третьей странице быстренько “закрытой” тобой теме-ИПСО про “Як на рахунок Харкова...”)

ИПСО — Информационно-Психологическая СпецОперация.

Корабельщик
Старожил
-703
|23 Дек 2024
0
Цитата Asher
...П.С. Як бачимо, з того часу нічого не змінилося.. Але світ на жаль, так і не зрозумів що таке "раша" і "рашисти".

МОЛОДЕЦ!

ДРУГ!

..........

“ЧЁТЕНЬКО”, так, написано! —> “не подкопаешься”!

.........

То-ко ты ошибся (и переоценил свои возможности):

МИР ПОНЯЛ — кто такие рашисты!

Мировое Сообщество — НЕ БОИТСЯ(!) убийцу детей -- путина (владимира владимировича)!

.......

ПОНЯЛ?!

ДРУГ

Корабельщик
Старожил
-703
|23 Дек 2024
0

И НЕМЕЦКАЯ НАЦИЯ — ТАКЖЕ СКОРО ИЗБАВИТСЯ ОТ ОСТАТКОВ СВОЕГО СТРАха!

...........

Их — можно понять: у них был гитлер!

Их нация —> ОЧИСТИЛАСЬ!

И: ИСКУПИЛА СВОЮ ВИНУ! —>

ОНА УЖЕ НЕВИНОВНА!

..........

росийский, же, народ — ВИНОВЕН! —>

благодаря путину (владимиру владимировичу) российский народ теперь ПРОКЛЯТ!

знаешь — ЧТО ЭТО ЗНАЧИТ?!

.........

А после смерти — ты вообще “ПРОЗРЕЕШЬ”! ДРУГ

......

Или, может, ты думаешь, что ты не умрёшь?!

Я БУДУ СВИДЕТЕЛЬСТВОВАТЬ ПРОТИВ ТЕБЯ!

..................

КЛЯНУСЬ!

Корабельщик
Старожил
+14
|23 Дек 2024
0
И НЕМЕЦКАЯ НАЦИЯ — ТАКЖЕ СКОРО ИЗБАВИТСЯ ОТ ОСТАТКОВ СВОЕГО СТРАха!

дай Боже

—> ОЧИСТИЛАСЬ! И: ИСКУПИЛА СВОЮ ВИНУ! —> ОНА УЖЕ НЕВИНОВНА!

якось ти від мови швиденко відцурався

...... Или, может, ты думаешь, что ты не умрёшь?! Я БУДУ СВИДЕТЕЛЬСТВОВАТЬ ПРОТИВ ТЕБЯ! .................. КЛЯНУСЬ!

странні дикі тупі і провокативні слова. тобі також в'ячеслав одного дня прийдеться подумати і пригадати скільки ти усього гадкого написав. і ти не міняєшся ти не шукаєш добра ти не молишся за Україну. ти сказав шо ти підеш на смерть то як я зрозумів ти йдеш на фронт у зсу а сам ти не йдеш ти тільки написав це шоб додати собі ціни а реальна твоя ціна тобто ціна усієї твоєї писанини то ціна ніякова тобто нульова. ну лаєш ти рашистів а навіщо ти в моїй темі пишеш гидоту? так росіяни злодіі і іх голова дає злочинні накази але тобі давали зрозуміти шо тут писати фігню не треба. ти задовбав. тобі треба мінятися треба нові реальні ідеї для допомоги зсу та Україні а ти тут тільки писанину робиш і все. тут Україна - можеш захищати - захищай, не можеш захищати допомагай, не можеш допомагати то мовчи

Старожил
+14
|23 Дек 2024
0
МИР ПОНЯЛ — кто такие рашисты!

так світ зрозумів хто такі рашисти а ти ашера не лай він українець житель України. а ти його лаєш як тобі не соромно? серед українців затівати гризню. хай тобі грець!

ПОНЯЛ?! ДРУГ

так друже ми зрозуміли твою точку зору може не повністю але ти багато фігні пишеш. ми тебе ставимо у рамки не за то шо ти рос владу критикуєш а за те шо ти багато фігні тут у мене в темі пишеш. ганьба тобі. йди служи або працюй а ти не служиш і не працюєш ти жити не можеш шоб тут якусь гидоту не написати

Старожил
+14
|23 Дек 2024
0
Или, может, ты думаешь, что ты не умрёшь?! Я БУДУ СВИДЕТЕЛЬСТВОВАТЬ ПРОТИВ ТЕБЯ! .................. КЛЯНУСЬ!

це погані слова і ти за них будеш відповідати перед Богом. і ти корбен не пиши гидоту у моій темі. та шо там - тобі не довго ще тут людей дражнити

Старожил
-703
|23 Дек 2024
0

вот сейчас эта “чёртова кремлёвская ботоферма” готовит мой ник на удаление — чтобы потом остались только “её” посты, в которых “она” — “права”!

Корабельщик
1 2

Что на счет помощи Харькову и защитьі от ракет?  

Извините, эта тема закрыта. Вы не можете больше добавлять сообщения.