Якщо хтось не бачить у чомусь змісту — це зовсім не означає — що його там нема!
..........
Погодьтесь!
Якщо хтось не бачить у чомусь змісту — це зовсім не означає — що його там нема!
..........
Погодьтесь!
А що,невже таки набридло, розмовляти із самим собою?!
“...Но Сын Человеческий, придя, найдет ли веру на земле?” (Лук.18:8б)
я почав користуватись цим форумом у 2011-му році.
.....
НІ ПРО ЩО — НЕ ЖАЛКУЮ!
.....
НЕ ОЧІКУЮ “ДОБРОЇ МОНЕТИ” — У ВІДПОВІДЬ!
ТА І САМ Я — “НЄ ПОДАРОК”!
Тому: прошу вибачення в усіх — кому я спричинив шкоду!
Сам же я — дуже щасливий — що помру, немов “сміття світу”!
...
“Ви вже наситилися! Вже збагатилися! Без нас зацарювали! Коли б то вже зацарювали, щоб і ми разом з вами царювали!
9. Мені бо так здається, що Бог поставив нас, апостолів, останніми, немов призначених на страту; ми бо стали видовищем і світові, й ангелам, і людям.
10. Ми нерозумні Христа ради, ви ж у Христі розумні; ми немічні, ви ж — міцні; ви славні, ми ж без чести.
11. До сього часу ми голодуємо і спраглі і нагі; нас б’ють, і ми скитаємось.
12. Ми трудимося, працюючи власними руками; нас ображають, а ми благословляємо; нас гонять, а ми терпимо;
13. нас ганьблять, а ми з любов’ю відзиваємося; ми мов те сміття світу стали, покидьки всіх аж досі.
14. Не щоб осоромити вас я це пишу, але щоб як дітей моїх улюблених навести на розум.” (1 Кор. 4:8-14)
Привет. Раз уже так случилось, что я совершенно неожиданно смогла зайти на форум и даже написать, решила зайти и в самую читаемую мной тему, чтобы поприветствовать автора и участников. Посмотрим, как будет дальше. ) Возможно, я снова научусь участвовать в обсуждениях. Сейчас я, откровенно говоря, на мой взгляд, утратила этот навык.)))
Люба Д и я,
Дуже радий Вас чути!
Радий знову Вас “бачити”!
Хай Бог Вас збереже для Свого Царства!
...............
Подивіться — ШО(!) КОЇТЬСЯ!
..............
Радий, що Ви — тут!
А я рада, що Ви раді. ))) Хоча не можна сказати, що я таки тут в повному сенсі. Не встигла зрадіти можливості написати, як вона знову щезла. Тобто я тут ситуативно. ))) Не вирішила для себе, якою мовою писати на форумі. В звичайному житті говоримо переважно українською. Але на форумі існувало правило, він був заявлений як російськомовний. Тепер все настільки змінилось через цю злочинну війну, головне - настрій змінився, навіть такі поціновувачі і любителі, наприклад, російської літератури, як я, змінили своє ставлення до неї. Інші тепер асоціації.
Я теж рада можливості поговорити з Вами. Читаю все, що Ви пишете. Мені цікаво, хоча буду відвертою - не завжди мені подобається Ваша форма викладення думок. Але то таке. Ми різні і по-різному навіть думаємо, не те що говоримо.
Згодна. Інколи просто хочеться очі закрити, щоб не бачити того, що коїться (в багатьох сенсах коїться) Якби не Бог, то, мабуть, би і не витримали.
Люба Сестро,
Мені Вас “трохи” не вистачало! ———> Ви, як завжди() — ВЧАСНО!
Дякую!
ХАЙ БОГ ВАС — БЕРЕЖЕ!
Дорогий
sharkships — хай теж не ображається! ——> Він — МОЛОДЕЦЬ!
Хай, собі, пише — ЯК ХОЧЕ! І — нікого не слухає!
топ то — так “топ то”!
Головне, щоб не “Топ сто”!
........
Любі мої!
ДОРОГЕНЬКІ!
Перекажіть, хто-небуть, sharkships-у:
щоб не ображався на мене! — Бо я — не хотів його образити! Не бажаю цього! І — не маю такого на меті!
І алеба і “вісімдесятчетвертого” — я зовсім не бажаю образити!
Хай — не ображаюсться! ——> А краще вчаться!
І слухають!
Хай мовчать в слухають!
Ось для них вірш:
Нє! — Вірш, мабуть, не буду! — Бо ще образяться!
........
НЕ БУДУ!
гарні слова
так якби не Бог то ми б не витримали - рашисти обстрілюють ракетами на фронті важко і ще й Корбен Даллас провокації мочить жахливі. от чого цей хитрий в'ячеслав мене чіпав? а він не може не чіпати бо він це' в'ячеслав (Корбен даллас) осатанілий. якшо в'ячеслав корбан даллас так любить Україну і хоче допомогти зсу чого він не йде до зсу? тому шо він тільки на словах сміливий а реально він провокатор і не чоловік а людина пошкодженого розуму
От і я про це.
Ви в пості звертаєтесь до мене, тому дозволю собі висловити свою думку. Я вважаю процитовану вище частину посту зайвою. Тим більше, що Ви чомусь дозволяєте собі образи і звинувачення. Якби я мала право щось Вам радити, то я б порадила заспокоїтись і надалі спілкуватись стримано та врівноважено. Ви ж знаєте, що для того, щоб спілкування було продуктивним, краще обговорювати думки людини, а не переходити на особистість. Мій життєвий досвід свідчить про те, що Ваше життя зміниться на краще, якщо Ви будете так робити. Але я не повинна Вам щось радити. Тому будемо вважати, що це просто "думки вголос".
Ашер вітаю, давно тебе не бУло чУтно.
Назаєм, вітаю брат.. Ціле літо жили на дачі, а там роботи "непочатий край" + служіння.. для інета оставалось мало часу. Радий вас брати чути..))
З повагою.
bon soir
Софія Ротару - Край, мій рідний край
Там, де гори й полонини
Де стрімкі потокі рікі
Де смерічок ген розмай
Ллється пісня на простори
Вільна сильна наче море
Про мій милий рідний край.
І у синю даль, понад горами лине пісня ця
Про чудовий край
Чарівний край Черемоша й Прута
Край, мій рідний край
Пісенний край завзяття і труда
Ти моя любов
Ти рідна матінко, моя земля
Приїзжате в Прикарпаття
Приїзжайте люди добрі
Завше будуть раді вам
Хлібом з сілью вас зустринуть
Файну пісню заспівають
В шану нашим світлим дням
І у синю даль понад горами лине пісня ця
Про чудовий край
Край мій рідний край
Ти моя любов
Край мій рідний край
Ти моя любов
І у синю даль понад горами лине пісня ця
Про чудовий край
Край мій рідний край
Ти моя любов
праця і служіння то гарно , хай буде багато добра
от як ніяк а ці останні слова працюють
і ви будьте здорові. молимось за захист України за допомогу Україні і за закінчення війни або найкращій варіант який можливий
вітання вам знову. мир вашій оселі і мир вашому місту
так ці слова з Біблії дають гарні і святі думки про життя і вічність
Тестовое сообщение
Нажаль,схоже автор теми не може писати тут, по технічних причинах.
Шановний автор теми, у Вашому профілі написано, що Ви заходили 5 годин тому. На всякий випадок копіюю звернення до Вас модерації.
Подумала - раптом Ви читаєте тільки цю тему.
Уважаемый sharkships, когда я не могла по техническим причинам заходить на форум, у меня иногда получалось зайти в свой кабинет. Хотя выглядел он на моих гаджетах не так, как обычно, но был активным (частично). Попробуйте зайти в свой кабинет и открыть личку, сейчас она закрыта, отправить Вам сообщение не получается.
Благодарим Вас, Дия, за помощь!