Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Упование и личные усилия

Старожил
-703
|18 Окт 2024
0 Цитировать

Якщо хтось не бачить у чомусь змісту — це зовсім не означає — що його там нема!

..........

Погодьтесь!

Корабельщик
Старожил
+691
|19 Окт 2024
1 Цитировать
Хочете віршик від мене?!

А що,невже таки набридло, розмовляти із самим собою?!

Старожил
-703
|20 Окт 2024
1 Цитировать

“...Но Сын Человеческий, придя, найдет ли веру на земле?” (Лук.18:8б)

Корабельщик
Старожил
-703
|20 Окт 2024
1 Цитировать

я почав користуватись цим форумом у 2011-му році.

.....

НІ ПРО ЩО — НЕ ЖАЛКУЮ!

.....

НЕ ОЧІКУЮ “ДОБРОЇ МОНЕТИ” — У ВІДПОВІДЬ!

ТА І САМ Я — “НЄ ПОДАРОК”!

Тому: прошу вибачення в усіх — кому я спричинив шкоду!

Сам же я — дуже щасливий — що помру, немов “сміття світу”!

...

Корабельщик
Старожил
-703
|20 Окт 2024
0 Цитировать

“Ви вже наситилися! Вже збагатилися! Без нас зацарювали! Коли б то вже зацарювали, щоб і ми разом з вами царювали!

9. Мені бо так здається, що Бог поставив нас, апостолів, останніми, немов призначених на страту; ми бо стали видовищем і світові, й ангелам, і людям.

10. Ми нерозумні Христа ради, ви ж у Христі розумні; ми немічні, ви ж — міцні; ви славні, ми ж без чести.

11. До сього часу ми голодуємо і спраглі і нагі; нас б’ють, і ми скитаємось.

12. Ми трудимося, працюючи власними руками; нас ображають, а ми благословляємо; нас гонять, а ми терпимо;

13. нас ганьблять, а ми з любов’ю відзиваємося; ми мов те сміття світу стали, покидьки всіх аж досі.

14. Не щоб осоромити вас я це пишу, але щоб як дітей моїх улюблених навести на розум.” (1 Кор. 4:8-14)

Корабельщик
Старожил
+612
|28 Окт 2024
2 Цитировать

Привет. Раз уже  так случилось, что я совершенно неожиданно смогла зайти на форум и даже написать, решила зайти и в самую читаемую мной тему, чтобы поприветствовать автора и участников.  Посмотрим, как будет дальше. ) Возможно, я снова научусь  участвовать в обсуждениях. Сейчас я, откровенно говоря,  на мой взгляд, утратила этот навык.)))

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
-703
|30 Окт 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Привет. Раз уже  так случилось, что я совершенно неожиданно смогла зайти на форум и даже написать, решила зайти и в самую читаемую мной тему, чтобы поприветствовать автора и участников.  Посмотрим, как будет дальше. ) Возможно, я снова научусь  участвовать в обсуждениях. Сейчас я, откровенно говоря,  на мой взгляд, утратила этот навык.)))

Люба  Д и я,

Дуже радий Вас чути!

Радий знову Вас “бачити”!

Хай Бог Вас збереже для Свого Царства!

...............

Подивіться — ШО(!) КОЇТЬСЯ!

..............

Радий, що Ви — тут!

Корабельщик
Старожил
+612
|1 Ноя 2024
2 Цитировать
Люба  Д и я, Дуже радий Вас чути! Радий знову Вас “бачити”! Радий, що Ви — тут!

А я рада, що Ви раді. )))   Хоча не можна сказати, що я таки тут в повному сенсі. Не встигла зрадіти можливості написати, як вона знову щезла. Тобто я тут ситуативно. )))  Не вирішила для себе, якою мовою писати на форумі. В  звичайному житті  говоримо переважно українською. Але на форумі існувало правило, він був заявлений як російськомовний.  Тепер все настільки змінилось через цю злочинну війну, головне - настрій змінився, навіть такі поціновувачі і любителі, наприклад, російської літератури, як я, змінили своє ставлення до неї. Інші тепер асоціації.

Я теж рада  можливості поговорити з Вами.  Читаю все, що Ви пишете. Мені цікаво, хоча буду відвертою - не завжди мені подобається Ваша форма викладення думок. Але то таке. Ми різні і по-різному навіть думаємо, не те що говоримо.

Подивіться — ШО(!) КОЇТЬСЯ!

Згодна. Інколи просто хочеться очі закрити, щоб не бачити того, що коїться (в багатьох сенсах коїться) Якби не Бог, то, мабуть, би і не витримали.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
-703
|1 Ноя 2024
2 Цитировать

Люба Сестро,

Мені Вас “трохи” не вистачало! ———> Ви, як завжди() — ВЧАСНО!

Дякую!

ХАЙ БОГ ВАС — БЕРЕЖЕ!

Корабельщик
Старожил
-703
|1 Ноя 2024
1 Цитировать

Дорогий

sharkships — хай теж не ображається! ——> Він — МОЛОДЕЦЬ!

Хай, собі, пише — ЯК ХОЧЕ! І — нікого не слухає!

Корабельщик
Старожил
-703
|1 Ноя 2024
2 Цитировать

топ то — так “топ то”!

Головне, щоб не “Топ сто”!

........

Любі мої!

ДОРОГЕНЬКІ!

Перекажіть, хто-небуть, sharkships-у:

щоб не ображався на мене! — Бо я — не хотів його образити! Не бажаю цього! І — не маю такого на меті!

Корабельщик
Старожил
-703
|1 Ноя 2024
1 Цитировать

І алеба і “вісімдесятчетвертого” — я зовсім не бажаю образити!

Хай — не ображаюсться! ——> А краще вчаться!

І слухають!

Хай мовчать в слухають!

Ось для них вірш:

Корабельщик
Старожил
-703
|1 Ноя 2024
1 Цитировать

Нє! — Вірш, мабуть, не буду! — Бо ще образяться!

........

НЕ БУДУ!

Корабельщик
Старожил
+18
|5 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата sharkships
Господа Бога святіть у ваших серцях; будьте завжди готові кожному, хто потребує звіту у вашій надії, дати відповідь з лагідністю і благоговінням.» /1 Петра 3:15/

гарні слова

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+18
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Інколи просто хочеться очі закрити, щоб не бачити того, що коїться (в багатьох сенсах коїться) Якби не Бог, то, мабуть, би і не витримали.

так якби не Бог то ми б не витримали - рашисти обстрілюють ракетами на фронті важко і ще й Корбен Даллас провокації мочить жахливі. от чого цей хитрий в'ячеслав мене чіпав? а він не може не чіпати бо він це' в'ячеслав (Корбен даллас) осатанілий. якшо в'ячеслав корбан даллас так любить Україну і хоче допомогти зсу чого він не йде до зсу? тому шо він тільки на словах сміливий а реально він провокатор і не чоловік а людина пошкодженого розуму

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+612
|15 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
так якби не Бог то ми б не витримали

От і я про це.

Цитата igor 84
ще й Корбен Даллас провокації мочить жахливі. от чого цей хитрий в'ячеслав мене чіпав? а він не може не чіпати бо він це' в'ячеслав (Корбен даллас) осатанілий. якшо в'ячеслав корбан даллас так любить Україну і хоче допомогти зсу чого він не йде до зсу? тому шо він тільки на словах сміливий а реально він провокатор і не чоловік а людина пошкодженого розуму

Ви в  пості звертаєтесь до мене, тому дозволю собі висловити свою думку. Я вважаю процитовану вище частину посту зайвою. Тим більше, що Ви чомусь дозволяєте собі  образи і звинувачення. Якби я мала право щось Вам радити, то я б порадила заспокоїтись і надалі спілкуватись стримано та врівноважено. Ви ж знаєте, що для того, щоб спілкування було продуктивним, краще обговорювати думки людини, а не переходити на особистість.  Мій життєвий досвід свідчить про те, що Ваше життя зміниться на краще, якщо Ви будете так робити. Але я не повинна Вам щось радити. Тому будемо вважати, що це просто "думки вголос".

Старожил
+691
|16 Ноя 2024
2 Цитировать
Цитата Asher
З повагою.

Ашер вітаю, давно тебе не бУло чУтно.

Старожил
+1707
|16 Ноя 2024
2 Цитировать
Цитата levko1
Ашер вітаю, давно тебе не бУло чУтно.

Назаєм, вітаю брат.. Ціле літо жили на дачі, а там роботи "непочатий край" + служіння.. для інета оставалось мало часу. Радий вас брати чути..))

З повагою.

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата levko1
Ашер вітаю,

bon soir

Старожил
-703
|17 Ноя 2024
1 Цитировать

Софія Ротару - Край, мій рідний край

Там, де гори й полонини
Де стрімкі потокі рікі
Де смерічок ген розмай
Ллється пісня на простори
Вільна сильна наче море
Про мій милий рідний край.

І у синю даль, понад горами лине пісня ця
Про чудовий край
Чарівний край Черемоша й Прута
Край, мій рідний край
Пісенний край завзяття і труда
Ти моя любов
Ти рідна матінко, моя земля

Приїзжате в Прикарпаття
Приїзжайте люди добрі
Завше будуть раді вам
Хлібом з сілью вас зустринуть
Файну пісню заспівають
В шану нашим світлим дням

І у синю даль понад горами лине пісня ця
Про чудовий край
Край мій рідний край
Ти моя любов

Край мій рідний край
Ти моя любов

І у синю даль понад горами лине пісня ця
Про чудовий край
Край мій рідний край
Ти моя любов

Корабельщик
Старожил
+18
|17 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
Назаєм, вітаю брат.. Ціле літо жили на дачі, а там роботи "непочатий край" + служіння..

праця і служіння то гарно , хай буде багато добра

Старожил
+18
|18 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
З повагою.

от як ніяк а ці останні слова працюють

Старожил
+18
|18 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата levko1
А що

і ви будьте здорові. молимось за захист України за допомогу Україні і за закінчення війни або найкращій варіант який можливий

Старожил
+18
|21 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
Радий вас брати чути..))

вітання вам знову. мир вашій оселі і мир вашому місту

Старожил
+18
|21 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата sharkships
«І бачив я мертвих малих і великих, що стояли перед Богом. І розгорнулися книги, і розгорнулась інша книга, то книга життя.

так ці слова з Біблії дають гарні і святі думки про життя і вічність

Старожил
Модератор
|29 Янв 2025

Тестовое сообщение

Старожил
+691
|4 Фев 2025
0 Цитировать

Нажаль,схоже автор теми не може писати тут, по технічних причинах.

Старожил
+612
|10 Фев 2025
0 Цитировать

Шановний автор теми, у Вашому профілі написано, що Ви заходили 5 годин тому. На всякий випадок копіюю звернення до Вас модерації.

Цитата Модератор
Sharkships, не можем Вам ответить в личку, она у Вас закрыта, потому пишем в этой теме. Обратитесь в службу поддержки на support@invictory.com Будем совместно решать Вашу проблему.
Цитата Модератор
Кто-то может передать вышеизложенную просьбу модератора форумчаниу Sharkships? Администрация не может с ним связаться и обратиться к нему, тк его личка закрыта.

Подумала - раптом Ви читаєте тільки цю тему.

Старожил
+612
|10 Фев 2025
1 Цитировать

Уважаемый  sharkships,  когда я не могла по техническим причинам заходить на форум, у меня иногда получалось зайти в свой кабинет. Хотя выглядел он на моих гаджетах не так, как  обычно, но был активным (частично).  Попробуйте зайти в свой кабинет и открыть личку, сейчас она закрыта, отправить Вам сообщение не получается.

Старожил
Модератор
|10 Фев 2025

Благодарим Вас, Дия, за помощь!

Упование и личные усилия

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы