Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Кошкин дом

Новичок
+2
|14 Июл 2020
3 Цитировать

моя кошка (ей год) передает всем привет)) я ее взяла с улицы маленьким котенком и поила с пипетки молоком. По счету она где-то 6-я у меня

Удален
YezheVika
|23 Июл 2020
3 Цитировать

Удален
рlum4
|24 Авг 2020
2 Цитировать

Удален
IVANYCH
|17 Сен 2020
1 Цитировать

-

-

Ибо Господь любит правду и не оставляет святых Своих ; вовек сохранятся они ; и потомство нечестивых истребится .
Удален
IVANYCH
|17 Сен 2020
1 Цитировать

-

Большие коты --

-

-

Ибо Господь любит правду и не оставляет святых Своих ; вовек сохранятся они ; и потомство нечестивых истребится .
Старожил
+19
|23 Июн 2024
0 Цитировать

Кошаки це кошаки. Діти і жінки люблять кішок хоча дехто з чоловіків теж можуть мати і кормити кота вдома

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+19
|2 Июл 2024
0 Цитировать

Кішки це кішки

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+19
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

підчас наближення зими кішки вдома додають домашнього тепла

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+19
|9 Ноя 2024
0 Цитировать

кішки і коти навіть солдатам додають спокою і життєвих сил

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

Боже хай хоч кішки чи коти чи уся сила Божа допоможе нашим воїнам і іншим українцям бо корбен даллас осатанів і добиває останніх українців на цьому форумі

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

усе живе і кішки також допомагають українцям кожен день

Старожил
+612
|15 Ноя 2024
0 Цитировать

Колись у нас багато років жила кішка, вона була нашою улюбленицею. Потім вона померла, просто від старості, у кішок же вік не співпадає з людським.  Коли ми її брали в сім"ю, їй було 3 тижні, я хвилювалась тоді, але все-таки я тоді була значно молодшою і  прийняття рішень не було таким, як зараз. Все було простіше. Тепер я хотіла б, мабуть,  знову взяти кішку, бо це радість, якої зараз не вистачає. Навпаки, багато  горя, сліз, страху. Але не можу ризикнути, весь час думаю про відповідальність, про можливі зміни життєвих обставин. А це ж жива істота... От так і вагаюсь весь час.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+19
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
От так і вагаюсь весь час.

хочете беріть а не хочете то не беріть. кішка це просто тварина. людина важливіша за тварину хоча і тварина має якусь ціну. надобраніч

Старожил
+19
|18 Янв 2025
0 Цитировать

коти і кішки є непоганими тваринами які можуть заспокоювати та емоційно і психологічно допомагати людині а також кішки і коти ловлять і їдять мишей і пацюків і це гарна санітарна робота. навіть в ЗСУ у деяких воїнів є коти на позиціях або у бліндажі

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+19
|19 Янв 2025
0 Цитировать

коти і кішки можуть прикрашати життя людей а можуть і не прикрашати

Старожил
+19
|15 Фев 2025
0 Цитировать

кішки це кішки а коти це коти

Старожил
+19
|10 Мар 2025
0 Цитировать

Інколи кішки заспокоюють а коти ловлять мишей

Старожил
+1708
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата igor 84
коти ловлять мишей

Мишей ловлять кішки.. коти - лежні.))

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+691
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Мишей ловлять кішки.. коти - лежні.))

Тут я з тобою солідарний.

Кошкин дом

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы