моя кошка (ей год) передает всем привет)) я ее взяла с улицы маленьким котенком и поила с пипетки молоком. По счету она где-то 6-я у меня
моя кошка (ей год) передает всем привет)) я ее взяла с улицы маленьким котенком и поила с пипетки молоком. По счету она где-то 6-я у меня
-
-
-
Большие коты --
-
-
Кошаки це кошаки. Діти і жінки люблять кішок хоча дехто з чоловіків теж можуть мати і кормити кота вдома
Кішки це кішки
підчас наближення зими кішки вдома додають домашнього тепла
кішки і коти навіть солдатам додають спокою і життєвих сил
Боже хай хоч кішки чи коти чи уся сила Божа допоможе нашим воїнам і іншим українцям бо корбен даллас осатанів і добиває останніх українців на цьому форумі
усе живе і кішки також допомагають українцям кожен день
Колись у нас багато років жила кішка, вона була нашою улюбленицею. Потім вона померла, просто від старості, у кішок же вік не співпадає з людським. Коли ми її брали в сім"ю, їй було 3 тижні, я хвилювалась тоді, але все-таки я тоді була значно молодшою і прийняття рішень не було таким, як зараз. Все було простіше. Тепер я хотіла б, мабуть, знову взяти кішку, бо це радість, якої зараз не вистачає. Навпаки, багато горя, сліз, страху. Але не можу ризикнути, весь час думаю про відповідальність, про можливі зміни життєвих обставин. А це ж жива істота... От так і вагаюсь весь час.
хочете беріть а не хочете то не беріть. кішка це просто тварина. людина важливіша за тварину хоча і тварина має якусь ціну. надобраніч
коти і кішки є непоганими тваринами які можуть заспокоювати та емоційно і психологічно допомагати людині а також кішки і коти ловлять і їдять мишей і пацюків і це гарна санітарна робота. навіть в ЗСУ у деяких воїнів є коти на позиціях або у бліндажі
коти і кішки можуть прикрашати життя людей а можуть і не прикрашати
кішки це кішки а коти це коти
Інколи кішки заспокоюють а коти ловлять мишей
Мишей ловлять кішки.. коти - лежні.))
Тут я з тобою солідарний.